Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εξ’ αποστάσεως εργασία για 13.000 υπαλλήλους του ΟΤΕ
Εξ’ αποστάσεως εργασία για 13.000 υπαλλήλους του ΟΤΕ

Εξ’ αποστάσεως εργασία για 13.000 υπαλλήλους του ΟΤΕ

Eξ αποστάσεως (remote work) σε ευρεία κλίμακα ξεκινά ο Όμιλος ΟΤΕ από την Δευτέρα 16/3, προστατεύοντας τους ανθρώπους του και συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-2019 στη χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε, στόχος είναι τουλάχιστον 13.000 (το 80%) από το σύνολο των 16.000 ανθρώπων που εργάζονται για τον Όμιλο, σταδιακά να εργαστούν απομακρυσμένα. Η μορφή της απομακρυσμένης ς θα εξαρτηθεί από το που επιτελούν. Αξιοποιώντας την , ο Όμιλος ΟΤΕ έχει διασφαλίσει ότι και με την εξ' αποστάσεων εργασία, θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα στους πελάτες του τις υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές του υπηρεσίες. Επιπλέον, η εταιρεία έχει συστήσει στους εργαζομέ της να μειώσουν και τις προσωπικές τους και συναντήσεις στις απολύτως απαραίτητες, για την τη δική τους αλλά και των συνανθρώπων μας.

Σε του προς όλο το προσωπικό του Ομίλου, ο και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, αναφέρει σχετικά: «Η από τον κορωνοϊό προϋποθέτει ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την ατομική σας συμβολή στην εθνική προσπάθεια να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, αλλά και στη δική μας κοινή προσπάθεια στον Όμιλο ΟΤΕ να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις απαραίτητες για την κοινωνία και τη χώρα υπηρεσίες μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.»

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση