Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ευρείας κλίμακας έρευνα δημοσιογράφων για κάλυψη ή μη γεγονότων
Ευρείας κλίμακας έρευνα δημοσιογράφων για κάλυψη ή μη γεγονότων

Ευρείας κλίμακας έρευνα δημοσιογράφων για κάλυψη ή μη γεγονότων

Η   οργάνωση Οpen Democracy διεξάγει ευρείας κλίμακας μεταξύ των επαγγελματιών δημοσιογράφων, για τις επιπτώσεις των οικονομικών πιέσεων στη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων και τον τρόπο με τον οποίο το χρήμα καθορίζει ποιά γεγονότα θα καλυφθούν και ποιά δεν πρόκειται να καλυφθούν.

Οι δημοσιογράφοι, που θα συμμετάσχουν στην έρευνα, έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ανώνυμα χωρίς να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Όλες οι πληροφορίες που θα προκύψουν από την έρευνα, θα αποθηκευθούν σε κρυπτογραφημένους υπολογιστές της οργάνωσης OpenDemocracy.

Οι διοργανωτές της έρευνας διαβεβαιώνουν ότι οι απαντήσεις που θα λάβουν, θα χρησιμοποιηθούν με κάθε εχεμύθεια, εφόσον οι συμμετέχοντες επιθυμούν να μη δηλώσουν στοιχεία επικοινωνίας.

Ωστόσο, επισημαίνουν ότι, για τους σκοπούς της έρευνας είναι χρήσιμο να μπορούν να διευκρινίσουν ορισμένα σημεία των απαντήσεων που θα λάβουν και καλούν τους δημοσιογράφους να δηλώσουν στοιχεία επικοινωνίας.
Στην περίπτωση που οι επιθυμούν να απαντήσουν ανώνυμα στο ερωτηματολόγιο της έρευνας, χωρίς δυνατότητα περαιτέρω επικοινωνίας, πρέπει να στείλουν τις απαντήσεις τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο openmedia@opendemocracy.net, PGP fingerprint: 2D67 23A2 A925 544 FEF0 9652 5EFF F957 4B35 B966.
Για απαντήσεις στα αγγλικά https://www.surveymonkey.co.uk/r/MediaFreedom2017_English

Για απαντήσεις στα γαλλικά
https://www.surveymonkey.co.uk/r/MediaFreedom2017_French

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση