Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ετήσιος χορός του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας
Ετήσιος χορός του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας

Ετήσιος χορός του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας

Το πργμτοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα με μεγάλη , ετήσιο χορό προς τιμήν των μελών και των οικογενειών τους,  την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στο Resort στην .

Τα μέλη του Σωματείου, οι υποστηρικτές της διοργάνωσης, φίλοι και συνεργάτες παρευρέθηκαν και διασκέδασαν αφήνοντας για λίγο πίσω την καθημερινότητα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Νάνος και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης που παρευρέθηκαν και στήριξαν οικονομικά αλλά και με των επιχειρήσεων τους τον ετήσιο χορό του Σωματείου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Νίκος Νάνος ανέφερε: «…Με την παρουσία σας τιμάτε το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σωματείο  μας συνολικά. Μας δίνετε δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο… Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον  Βλαχάβα Στέφανο, τα Εργαλεία Κανελλής και Σβεντζούρης, την κα Σταμούλη Μαρία Μηχανήματα Εξαερισμού και την Συνεταιριστική Τράπεζα ς, για την οικονομική τους υποστήριξη και την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης μας…»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση