Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ετήσια τακτική γενική συνέλευση και εκλογές για την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας
Ετήσια τακτική γενική συνέλευση και εκλογές για την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση και εκλογές για την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας

Ετήσια τακτική και για την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, στο του .

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα άρθρα 5,6,7,8,16,17 και 18 του Καταστατικού της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), καθώς και των άρθρων 3,5,7 και 8 του Εσωτερικού Κανονισμού των Περιφερειακών Τμημάτων της ΠΕΔΜΕΔΕ, όπως αυτά έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σήμερα, καλούνται τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας της Ένωσης σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Απολογισμός πεπραγμένων Τοπικής Επιτροπής για το έτος 2019,

  2. Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2019,

  3. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού για το έτος 2019 και προϋπολογισμού για το έτος 2020

  4. Ανακοινώσεις και Τοπικής Επιτροπής

  5. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Τοπικής Επιτροπής, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης για την τριετία 2020 – 2023 του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο του στην οδό και Ξενοφώντος στον 1ο όροφο στις 21 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00.

Για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του ενός δευτέρου (1/2) των φυσικών προσώπων μελών της Ένωσης που διαμένουν στην περιοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση αυτή με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο στις 27 Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.

Για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του ενός τρίτου (1/3) των φυσικών προσώπων μελών της Ένωσης που διαμένουν στην περιοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη, στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας στην οδό και Ξενοφώντος στον 1ο όροφο, με ώρα έναρξης την 12.00μ. της 28.04.2020, με οσαδήποτε παρόντα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Οι για την ανάδειξη της νέας Τοπικής Επιτροπής, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης θα αρχίσουν με την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα διενεργήσει μόνο τις εκλογές για την ανάδειξη της Τοπικής Επιτροπής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Τμήματος και του εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης .

Σύμφωνα με το αρθ. 5 παρ. 4 του ενοποιημένου καταστατικού της Ένωσης για τις εκλογές που αφορούν τα όργανα της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΔΜΕΔΕ «χρέη Εφορευτικής Επιτροπής εκτελεί η Τοπική Επιτροπή του κάθε Περιφερειακού Τμήματος».

Οι εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση της ΠΕΔΜΕΔΕ θα διαρκέσουν μέχρι την 21.00 της 28.04.2020, οπότε και θα διακοπούν και θα συνεχισθούν και πάλι από την 12.00 της επόμενης ημέρας (29.04.2020) μέχρι την 21.00 της ημέρας αυτής, οπότε και θα λήξουν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στα όργανα του Περιφερειακού Τμήματος μπορεί να γίνει με δήλωση προς το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης, το αργότερο οκτώ (8) ημέρες πριν την ημέρα που έχει ορισθεί να συνέλθει η Γενική Συνέλευση, δηλαδή το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση