Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ επισκέφθηκε το Προεδρείο του ΕΚΒ
Το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ επισκέφθηκε  το  Προεδρείο  του ΕΚΒ

Το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ επισκέφθηκε το Προεδρείο του ΕΚΒ

Η ανάσχεση της μνημονιακής επίθεσης και η επανάκτηση όλων των απωλεσθέντων δικαιωμάτων, περνά μέσα από την αποφασιστικότητα των ίδιων των εργαζόμενων, να παλέψουν για να ξανακερδίσουν αυτά που τους έκλεψαν. Και την αποφασιστικότητα αυτή οι θα τη δείξουν με την μαζική συμμετοχή τους στις 8 του Δεκέμβρη, στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία της ΣΕΕ και στο που διοργανώνεται στην Αθήνα.

Αυτό είναι το ξεκάθαρο που στέλνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου προς όλους τους εργαζόμενους, ξεκινώντας σήμερα το πρωί την ενημερωτική καμπάνια και την ενίσχυση του αγωνιστικού φρονήματος των εργαζομένων με επισκέψεις κλιμακίων της Διοίκησής του σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Επιδίωξη του ΕΚΒ είναι να μην μείνει ούτε ένας εργασιακός χώρος, ούτε ένα Σωματείο, που να μην φτάσει το ς και επαναδιεκδίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Προεδρείου του ΕΚΒ επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΑΕΤ, όπου είχε και συνεργασία γύρω από οργανωτικά θέματα με το Σωματείο εργαζομένων, διανέμοντας και την της απεργίας.

Αύριο Τρίτη, η εκστρατεία ς θα συνεχισθεί, με επισκέψεις και σε άλλα εργοστάσια.

Πρόκειται για μια ενημερωτική εκστρατεία, που επιχειρείται εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων στα εργασιακά, με την Κυβέρνηση και τους Θεσμούς να «διαμοιράζουν και τα τελευταία ιμάτια» των εργαζομένων, έχοντας συμφωνήσει σε όλα.

Αλλά και για μια εκστρατεία ενάντια στην προπαγάνδα της ηττοπάθειας και της διάσπασης και υπέρ της εμπέδωσης κλίματος συσπείρωσης και ενότητας σε όλους τους χώρους δουλειάς, καθώς οι μνημονιακές αξιώσεις των δανειστών δεν κάνουν διακρίσεις και δεν εξαιρούν κανένα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση