Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Στάση  εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοοι στους την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και 1.00 το μεσημέρι που εκδικάζεται στο Πταισματοδικείο η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου δημάρχου Θ. Θεοδώρου, κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων Θάλειας Στάχτου.

Σε σχετική αναφέρεται: “Η αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική . Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς (3) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 1.00 το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια .

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

  • Απονομή επάθλων της 41ης Ανάβασης Πορταριάς #41ηΑνάβασηΠορταριάς - https://t.co/PUfYVXinon -

"Αλιεύοντας" την είδηση