Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Στάση  εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοοι στους ΟΤΑ Μαγνησίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 1.00 το μεσημέρι που εκδικάζεται στο Πταισματοδικείο Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου δημάρχου Θ. Θεοδώρου, κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων Θάλειας Στάχτου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική δίωξη. Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς (3) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 1.00 το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος  - https://t.co/27jXC1kY3M -

  • Νέες κερκίδες στο αθλητικό κέντρο της Σούρπης κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/mx1ghPThTo -

  • Συνελήφθησαν στο Βόλο για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων - https://t.co/rSoXmJRCFV -

"Αλιεύοντας" την είδηση