Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Στάση  εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοοι στους Μαγνησίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου και 1.00 το μεσημέρι που εκδικάζεται στο Πταισματοδικείο Βόλου η μηνυτήρια δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου δημάρχου Θ. Θεοδώρου, κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων Θάλειας Στάχτου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Η αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική δίωξη. Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς (3) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 1.00 το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση