Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Στάση  εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Στάση εργσίς από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοοι στους ΟΤΑ Μαγνησίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 1.00 το μεσημέρι που εκδικάζεται στο Πταισματοδικείο η μηνυτήρια δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου δημάρχου Θ. , κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων Θάλειας Στάχτου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική . Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του υ τους προς τους .

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρείς (3) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 1.00 το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση