Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Επίθεση του ΕΚΒ στην κυβέρνηση
Επίθεση του ΕΚΒ στην κυβέρνηση

Επίθεση του ΕΚΒ στην κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η του Εργατικού Κέντρου Βόλου σχετικά με την απόσυρση της τροπολογία για 60% στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Παράλληλα κάνουν λόγο για ολιγωρία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην .

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το ΕΚΒ αναφέρει ότι: “Αναγκάσθηκε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μπροστά στον σάλο που προκάλεσε η τροπολογία της κας Παπανάτσιου για 60% στις διοικήσεις ΔΕΚΟ (στα δικά της δηλαδή παιδιά που διόρισε στο Υπερ) και την απέσυρε άρον-άρον!

Όμως, οι εντυπώσεις είναι αλγεινές και μένουν. Τι έχει, άραγε, να πεί η κα Υφυπουργός στους ηρωϊκούς πυροφύλακες, που την ώρα που εκείνη μοίραζε αφειδώς χρήμα στους «προνομιούχους» της, αυτοί, με μισθό πεντακόσια το μήνα, έδιναν με αυτοθυσία τη μάχη στις φλόγες;

Τι έχει να πει η κα Αχτσιόγλου στους υπόλοιπους εργαζόμενους και υποαπασχολούμενους του Ιδιωτικού Τομέα, που καμώνεται πως …υπερθυσιάζεται για να επαναφέρει, δήθεν, τους κατώτατους μισθούς πείνας και τις Συλλογικές Συμβάσεις;

Τι έχουν να πουν και όλοι αυτοί στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που περνάνε για βλάκες τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό, μοιράζοντας (προεκλογικές) παροχολογικές αερόφουσκες;

Δεν φτάνει η (προσωρινή, μέχρι να καταλαγιάσει η οργή) απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας της κας Παπανάτσιου. Χρειάζεται να δώσουν επαρκέστερες εξηγήσεις αυτοί, που μέσα σε μια «καμένη» χώρα απ' τα μνημόνια και την τους, διαχειρίζονται τον κορβανά του Κράτους σαν άλλες …Αντουανέττες!

Εν μέσω μιας τέτοιας ς τραγωδίας, με τις φονικές πυρκαγιές στην , είναι παρήγορο το γεγονός ότι υπάρχουν, ευτυχώς ακόμη, και ενεργοποιούνται ισχυρά κοινωνικά αντανακλαστικά για τα τραγικά θύματα και τις οικογένειές τους.

Αυτή δεν είναι, βεβαίως, η ώρα των απολογισμών και της απόδοσης ευθυνών.
Είναι ώρα ποικιλότροπης έκφρασης συμς και αλληλεγγύης προς τα επιζώντα θύματα του Αρμαγεδδώνα και στις οικογένειές τους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου ενώνει τη φωνή του με όλους τους άλλους Φορείς και τους απλούς πολίτες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό το «ποτάμι» αλληλεγγύης» με τίποτε δεν μπορεί να «πλύνει» το έλλειμμα Κυβερνητικής ευθύνης και η ολιγωρίες της” καταλήγουν στην ανακοίνωση τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση