Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Επιστολή συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας επί του ν/σ για το Ασφαλιστικό-Φορολογικό
Επιστολή συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας επί του ν/σ για το Ασφαλιστικό-Φορολογικό

Επιστολή συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας επί του ν/σ για το Ασφαλιστικό-Φορολογικό

Κοινή επιστολή – διαμαρτυρία απέστειλε προς τους βουλευτές του ομού η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. επί του Νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό το Φορολογικό.

Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Σήμερα Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού , σε έκτακτη συνεδρίασή τους με αφορμή την εισαγωγή προς ψήφιση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας – Μεταρ ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος – Ρυθμίσεις ς εισοδήματος και τυχερών παιγνίων» αποφάσισαν και δηλώνουν ομόφωνα τα εξής:

Εμείς οι επιστήμονες – ελεύθεροι επαγγελματίες του Νομού Μαγνησίας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τις στο ασφαλιστικό και ειδικότερα για τις στον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών που επιβάλλεται με τη μορφή «κεφαλικού φόρου» και οδηγεί σε βέβαιο «θάνατο» τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μας.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο μας για την ανατροπή του νόμου – λαιμητόμου θα συνεχιστεί, με νέες μορφές κινητοποιήσεων και δδικήσεων.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι εφ' όσον ψηφίσετε το Νομοσχέδιο με τις ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στους για το πώς θεωρείτε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιστήμονες θα επιβιώσουν με το νέο αυτό σύστημα.

Θεωρούμε αυτονόητο επίσης ότι όσοι από εσάς πρωτοστατήσατε στους αγώνες της κοινωνίας και του κάθε κλάδου παραμένοντας σταθεροί στις απόψεις σας, θα καταψηφίσετε το νομοσχέδιο.

Σε άλλη περίπτωση θα αναδειχθούν οι βαρύτατες πολιτικές ευθύνες τόσο οι δικές σας, όσο και εκείνων που κρύβονται πίσω από δήθεν φιλολαϊκή διαλεκτική, αλλά συνεισφέρουν στην εξόντωση και στην εξαθλίωση των επιστημόνων, των ελευθέρων επαγγελματιών και της κοινωνίας γενικότερα.

Τυχόν υπερψήφιση θα έχει ονοματεπώνυμο: αυτό του καθενός και της καθεμίας που συναίνεσε στην καταστροφή μας και δηλώνουμε απερίφραστα πως μετά από τυχόν ψήφιση του νομοσχεδίου – λαιμητόμου πλέον θεωρείστε για εμάς υπεύθυνοι.”

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση