Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Επίσκεψη του ΠΑΜΕ στο δρόμο Καναλίων-304 ΠΕΒ
Επίσκεψη του ΠΑΜΕ στο δρόμο Καναλίων-304 ΠΕΒ

Επίσκεψη του ΠΑΜΕ στο δρόμο Καναλίων-304 ΠΕΒ

Τον χώρο που σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 52χρονος εργάτης κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου – Καναλίων επισκέπτεται αύριο Παρασκευή 14/10, αροσωπεία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Να καταργηθούν τώρα όλα τα διόδια

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο διατηρεί τους σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα, αλλά τους επεκτείνει. Διατηρεί τα χαράτσια των διοδίων!

Έτσι πολλοί οδηγοί αναγκάζονται να κινούνται από τους άθλιους παράδρομους της , με τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή τους. Ήδη μετράμε νεκρούς με πιο συγκλονιστική την στο Στεφανοβίκειο, αλλά και πολλούς τραυματίες.

Μόνοι κερδισμένοι είναι οι κατασκευαστικοί και επιχειρηματικοί όμιλοι που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους και εισπράττουν τεράστια κέρδη!

Αποτελεί πρόκληση για το λαό, που δοκιμάζεται από την καπιταλιστική , την και τη φτώχεια, να χρυσοπληρώνει συνεχώς και για τους δρόμους.

Ταυτόχρονα εξακολουθούν να σέρνονται σε δικαστήρια συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων. Σήμερα στα δικαστήρια της Λάρισας σύρθηκαν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ από το Βόλο και τη Λάρισα λόγω της συμμετοχής τους στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν τα ταξικά σωματεία στα διόδια. Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πάλης δδικώντας:

• Την κατάργηση άμεσα όλων των διοδίων.
• Την κατάργηση κάθε δίωξης και την ακύρωση κάθε ς όσων αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων ή αρνήθηκαν να πληρώσουν.
• Την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των οδικών δικτύων σε επιχειρηματικούς ομίλους.
• Οδικά που θα κατασκευάζονται από έναν εθνικό κατασκευαστικό φορέα χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις του λαού.
• Συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές, δωρεάν για τους άνεργους, άπορους, μερικά απασχολούμενους, φοιτητές, μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση