Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου
Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κ. Παπανάτσιου επισκέφθηκε τη Παρασκευή 18-6-2021 το Εργατικό Κέντρο Βόλου όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο του Παπαδημόπουλο Θανάση, τον γραμματέα Βασιλείου Δημήτρη και τον αναπλ. οργανωτικό γραμματέα Γαλλιόπουλο Καλλίστρατο.

Στην συμμετείχε και ο γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , Δημήτρης Σκαλτσής.

Κατά τη συζήτηση έγινε εκτενής αναφορά στους κλάδους των εργαζομένων που έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας, όπως οι εργαζόμενοι στην εστίαση, στον τουρισμό, στις συγκοινωνίες, στο λιαν, στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξή τους και τις ανεπάρκειες που αυτά εμφανίζουν, ενώ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την συνεχόμενη αύξηση της ανεργίας που τοπικά φτάνει σε υψηλά επίπεδα.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι συνέπειες της υποβάθμισης του Σ, ο ρόλος του ΟΜΕΔ την επόμενη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, η ανάγκη διενέργειας ελέγχων στους χώρους ς και η ανάγκη λήψης μέτρων για τη στήριξη της εργατικής κατοικίας. Συζητήθηκαν επίσης οι συνέπειες που θα έχει στους εργασιακούς χώρους η εφαρμογή του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου για την με την εφαρμογή των ατομικών συμβάσεων εργασίας και του ευέλικτου ωραρίου. 

Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Βόλου για την εκτενή και λεπτομερειακή πάνω στα θέματα που απασχολούν το εργατικό δυναμικό της Μαγνησίας και τους ζήτησε να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ώστε τα προτα που προκύπτουν να αναδεικνύονται με στόχο την προστασία των εργατικών δικαιωμάτων και τις εργασίας συνολικότερα.

"Αλιεύοντας" την είδηση