Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου
Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κ. Παπανάτσιου επισκέφθηκε τη Παρασκευή 18-6-2021 το Εργατικό Κέντρο όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΚΒ Παπαδημόπουλο Θανάση, τον ραμματέα Βασιλείου Δημήτρη και τον αναπλ. οργανωτικό ραμματέα Γαλλιόπουλο Καλλίστρατο.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας, Δημήτρης Σκαλτσής.

Κατά τη συζήτηση έγινε εκτενής στους κλάδους των εργαζομένων που έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας, όπως οι εργαζόμενοι στην , στον τουρισμό, στις συγκοινωνίες, στο λιανεμπόριο, στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξή τους και τις ανεπάρκειες που αυτά εμφανίζουν, ενώ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την συνεχόμενη αύξηση της ανεργίας που τοπικά φτάνει σε υψηλά επίπεδα.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι συνέπειες της υποβάθμισης του , ο ρόλος του ΟΜΕΔ την επόμενη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, η ανάγκη διενέργειας ελέγχων στους χώρους εργασίας και η ανάγκη λήψης μέτρων για τη στήριξη της εργατικής κατοικίας. Συζητήθηκαν επίσης οι συνέπειες που θα έχει στους εργασιακούς χώρους η εφαρμογή του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου για την εργασία με την εφαρμογή των ατομικών συμβάσεων εργασίας και του ευέλικτου ωραρίου. 

Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου για την εκτενή και λεπτομερειακή πάνω στα θέματα που απασχολούν το εργατικό δυναμικό της Μαγνησίας και τους ζήτησε να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν να αναδεικνύονται με στόχο την προστασία των εργατικών δικαιωμάτων και τις εργασίας συνολικότερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση