Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο παράρτημα ΕΦΚΑ Μαγνησίας
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο παράρτημα ΕΦΚΑ Μαγνησίας

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο παράρτημα ΕΦΚΑ Μαγνησίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου η βουλευτής Μαγνησίας -ΠΣ Κ. στα γραφεία του , όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του και τη διευθύντρια του παραρτήματος  Φωτάκη Ευαγγελία.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τέθηκαν αρκετοί προβληματισμοί για την υποστελέχωση της Υπηρεσίας, τις συνέπειες της ενοποίησης των ασφαλιστικών Ταμείων, τις δυσκολίες ηλεκτρονικής διασύνδεσης μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων των ταμείων, τις σε σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο σύστημα μηχανογράφησης.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία των συνταξιοδοτήσεων από τα διάφορα Ταμεία και το διαφορετικό νομικό πλαίσιο που ίσχυε έως τώρα, οι δυσκολίες που προκύπτουν κατά τον έλεγχο των επιχειρήσεων από το ΠΕΚΑ και πολλά άλλα θέματα.

Η κ. Παπανάτσιου ευχαρίστησε το και τη διευθύντρια του για την αναλυτική και ζήτησε να βρίσκονται σε συνεχή επαφή για τα προβλήματα που προκύπτουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση