Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Eπιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΒΘΚΕ για τα εργασιακά
Eπιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΒΘΚΕ για τα εργασιακά

Eπιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΒΘΚΕ για τα εργασιακά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (), με αντικείμενο τα επίκαιρα εργασιακά θέματα, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο DOMOTEL XENIA, στο Βόλο.

Αναλυτικότερα, με αφορμή τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην και δεδομένου του υψηλού ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων μελών του, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος () σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών () πραγματοποίησαν ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στο Βόλο.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή διευκρινίσεων και οδηγιών για την ενσωμάτωση των νέων ρυθμίσεων που αφορούν στο όλο πλέγμα των εργασιακών σχέσεων μετά τις τροποποιήσεις που έχουν εισαχθεί στη νομοθεσία που διέπει τις Εργασιακές Σχέσεις και αφορούν σε θέματα υπερεργασίας, υπερωριών, εργολαβικές σχέσεις, συλλογικές εργασίας κ.λπ.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε θέματα εργασιακών σχέσεων και συλλογικών διαπραγματεύσεων, ήταν ο Χρήστος Ιωάννου, διευθυντής Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του , η Κατερίνα Δασκαλάκη, Associate Advisor του Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του και ο Ιωάννης Βάγιας, νομικός σύμβουλος του ΣΕΒ.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της Διοίκησης, Εμ. Ευσταθίου, ενώ την συντόνισε η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Φρ. Δαγλαρίδου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κύμα αποδοκιμασίας κατά του σχεδίου των «12» - https://t.co/PxM6bgqrXi -

  • Προς συμφωνία με την Εκκλησία για το Πάσχα – «Θολώνει» η έξοδος - https://t.co/HT3avW5de8 -

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

"Αλιεύοντας" την είδηση