Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις  κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συμπαραστάτης στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Ασφαλιστικοί για το πρόβλημα των πρακτικών προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είναι το .

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, οι πρακτικές των Τραπεζών κατά τη διαδικασία προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο τρόπος έκφρασής τους που είναι εκβιαστικός, επιθετικός και αθέμιτος, ευτελίζουν την αξία του θεσμού της ασφάλισης και θίγουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Πλήττουν, δε, τους χιλιάδες της ς ς, καθώς ο ανταγωνισμός των Τραπεζών γίνονται με όρους που καταστρατηγούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, προωθώντας ακόμη και ασφαλιστικά προϊόντα ως εκβιαστικά παρακολουθήματα των τραπεζικών εργασιών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφασή της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας.

Στο Βόλο ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 11π.μ, με σημείο ς τη διασταύρωση των οδών και Κ. Καρτάλη (έξω από την ), έχοντας την αρωγή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των συλλόγων επαγγελματιών της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση