Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις  κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συμπαραστάτης στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για το πρόβλημα των πρακτικών προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, οι πρακτικές των Τραπεζών κατά τη διαδικασία προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο τρόπος έκφρασής τους που είναι εκβιαστικός, επιθετικός και αθέμιτος, ευτελίζουν την αξία του θεσμού της ασφάλισης και θίγουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Πλήττουν, δε, τους χιλιάδες επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, καθώς ο ανταγωνισμός των Τραπεζών γίνονται με όρους που καταστρατηγούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, προωθώντας ακόμη και ασφαλιστικά προϊόντα ως εκβιαστικά παρακολουθήματα των τραπεζικών εργασιών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφασή της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας.

Στο Βόλο ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11π.μ, με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Κ. Καρτάλη (έξω από την τράπεζα Πειραιώς), έχοντας την αρωγή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των συλλόγων επαγγελματιών της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση