Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις  κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συμπαραστάτης στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για το πρόβλημα των πρακτικών προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε του Επιμελητηρίου, οι πρακτικές των Τραπεζών κατά τη διαδικασία προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο τρόπος έκφρασής τους που είναι εκβιαστικός, επιθετικός και αθέμιτος, ευτελίζουν την αξία του θεσμού της ασφάλισης και θίγουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Πλήττουν, δε, τους χιλιάδες επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, καθώς ο ανταγωνισμός των Τραπεζών γίνονται με όρους που καταστρατηγούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, προωθώντας ακόμη και ασφαλιστικά ως εκβιαστικά παρακολουθήματα των τραπεζικών εργασιών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφασή της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας.

Στο Βόλο ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και 11π.μ, με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Κ. Καρτάλη (έξω από την τράπεζα Πειραιώς), έχοντας την αρωγή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των συλλόγων επαγγελματιών της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση