Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις  κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συμπαραστάτης στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για το πρόβλημα των πρακτικών ς ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είναι το Επιμελητήριο ς.

Όπως αναφέρεται σε του Επιμελητηρίου, οι πρακτικές των Τραπεζών κατά τη διαδικασία ς ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο τρόπος έκφρασής τους που είναι εκβιαστικός, επιθετικός και αθέμιτος, ευτελίζουν την αξία του θεσμού της ασφάλισης και θίγουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Πλήττουν, δε, τους χιλιάδες επαγγελματίες της Ασφαλιστικής ς, καθώς ο ανταγωνισμός των Τραπεζών γίνονται με όρους που καταστρατηγούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, προωθώντας ακόμη και ασφαλιστικά προϊόντα ως εκβιαστικά παρακολουθήματα των τραπεζικών εργασιών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφασή της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει σε κάθε πόλη της χώρας.

Στο Βόλο ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών ς θα προχωρήσει σε παράσταση ς την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 11π.μ, με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Κ. Καρτάλη (έξω από την Πειραιώς), έχοντας την αρωγή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των συλλόγων επαγγελματιών της πόλης.

"Αλιεύοντας" την είδηση