Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Tο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τις δηλώσεις του Τρ. Πλαστάρα
Tο  Επιμελητήριο Μαγνησίας για τις δηλώσεις  του Τρ. Πλαστάρα

Tο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τις δηλώσεις του Τρ. Πλαστάρα

Τις του προέδρου της Τρ. Πλστάρ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό περί ξένου fund που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο Βόλο, σχολιάζει το Επιμελητήριο .

«Στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της στην τηλεοπτική του εμφάνιση την Τρίτη 04/10/2016 στον τηλεοπτικό σταθμό “ThessaliaTV” περί ύπαρξης ξένου fund που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο Βόλο αλλά δεν υπάρχει κανείς να το… καθοδηγήσει, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Ουδέποτε το τελευταίο διάστημα προσέγγισε το Επιμελητήριο εκπρόσωπος κάποιου επενδυτικού ομίλου, εταιρείας ή άλλης νομικής μορφής από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό, προκειμένου να αναφέρει την πρόθεσή του για επενδύσεις στο Βόλο. Προφανώς, εάν το Επιμελητήριο δε γνωρίζει τις προθέσεις κάποιων μελλοντικών επενδυτών, δεν είναι δυνατό να μπορέσει να προσφέρει την συμβουλευτική που απαιτείται και να τους διευκολύνει, όπου χρειάζεται.

  2. Η ΒΕΜ, εφ' όσον γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο fund του Εξωτερικού που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο Βόλο, θα έπρεπε να ενημερώσει το Επιμελητήριο πρώτα και κύρια ή να ενημερώσει το fund να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη τακτική και όχι τα τηλεοπτικά «» προς χάριν εντυπωσιασμού.

  3. Εφ' όσον η ύπαρξη του fund είναι πραγματική, καλούμε τους ενδιαφερομέ, έστω και τώρα, να προσεγγίσουν το Επιμελητήριο για να τους παρασχεθεί η συμβουλευτική που απαιτείται. Αυτό βεβαίως από την στιγμή που δεν πρόκειται για fund-ασμα.
    Καταλήγοντας, οφείλουμε να επισημάνουμε στον κ. Πλαστάρα ότι ποδοσφαιρική ορολογία και λαϊκισμοί δεν τιμούν οποιονδήποτε Φορέα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση