Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίπλα στις επιχειρήσεις που πλήττονται από τη διαδικασία των πλειστηριασμών
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίπλα στις επιχειρήσεις  που πλήττονται από τη διαδικασία των πλειστηριασμών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίπλα στις επιχειρήσεις που πλήττονται από τη διαδικασία των πλειστηριασμών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συναισθανόμενο την αδικία που υφίστανται και βιώνουν σήμερα οι έμποροι και οι , δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τα μέλη του τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με τις δυσμενείς συνέπειες της διαδικασίας του πλειστηριασμού από τις τράπεζες, θύματα τα ίδια της οικονομικής πολιτικής των μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα τελευταία επτά έτη βαθιάς ύφεσης, οδήγησε τον επιχειρηματικό κόσμο σε οικονομική «ασφυξία» και αδυναμία πληρωμών χωρίς δική τους ευθύνη.

Επίσης, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα που διεξάγει το Κίνημα Πολιτών Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις και κάθε άλλου φορέα και συλλόγου που αντισκέτεται νόμιμα ενάντια σε κάθε παράφορη αδικία εις βάρων συμπολιτών μας και επιχειρήσεων που βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειες ετών να κατακρημνίζονται λόγω της αδυναμίας τους να αντεπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, η ευθύνη των οποίων για την σημερινή κατάσταση δεν πρέπει να αποσιωπάται.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, δηλώνει αρωγός κάθε νόμιμης και δίκαιης δράσης και ς, η οποία θα οδηγήσει τελικώς σε νομοθετική ρύθμιση που θα προστατεύει τους πολίτες και τις απο την εκποίηση και τη δήμευση της περιουσίας τους.

Xορήγηση στοιχείων των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, γνωρίζει στα μέλη του ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), που τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συνεργάζεται με την Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), αιτήθηκε τη χορήγηση στοιχείων των μελών του Επιμελητηρίου.

Το Ε.Ι.Ε.Α.Δ., έχει αναλάβει το έργο «Διάγνωση Αναγκών της Αγοράς Εργασίας» και αναπτύσσει μια συνολική συνεργασία με την Κ.Ε.Ε.Ε. για την πρόσβαση του μηχανογραφικού συστήματος που αναπτύσσει στα στοιχεία του .Ε.ΜΗ., αφενός για την επεξεργασία τους και αφετέρου για τη συσχέτισή τους με τα υπόλοιπα στοιχεία της ς εργασίας που διαχειρίζονται η ΕΡΑΝΗ και η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η τακτική παρακολούθηση της ς στη χώρα και η έκδοση επίκαιρων εξειδικευμένων εκθέσεων για την επιχειρηματική εξέλιξη και τη διάγνωση των αναγκών για την Αγορά Εργασίας.

Το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. έχει δεσμευτεί ότι θα χρησιμοποιήσει τα χορηγούμενα στοιχεία αποκλειστικά για τις ανάγκες του προαναφερόμενου έργου και θα τηρήσει όλους τους εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας σχετικά με το χορηγούμενο υλικό.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, θέλοντας να συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου του Ε.Ι.Ε.Α.Δ. πρόκειται να χορηγήσει τα αιτούμενα στοιχεία, καθώς σύμφωνα με το 5 του Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τηρούνται από το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. οι προϋποθέσεις επεξεργασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση