Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις

 

Ο προκήρυξε επιδοτούμεν προγράμμτα ς εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις.

Η κατανομή της χρηματοδότησης του προγράμματος ανά Νομό, οι δικαιούχοι φορείς, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι όροι υλος των προγραμμάτων, προσδιορίζονται στη με αριθμ. 3640/85/23.10.2018 Απόφαση ΔΣ του Ο.Α.Ε.Δ.

Η υποβολή προτάσεων θα γίνει στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προγραμμάτων Κατάρτισης ΛΑΕΚ (http://laek.oaed.gr).

Δικαιούχοι φορείς είναι οι Πρωτοβάθμιοι-Δευτεροβάθμιοι-Τριτοβάθμιοι φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών αλλά και οι Επιστημονικοί Σύλλογοι.

Ωφελούμενοι οι σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49  άτομα, οι οποίες έχουν καταβάλλει για όλους τους εργαζόμενους την εργοδοτική εισφορά 0,24% στο ΙΚΑ για το έτος 2018 και δεν έχουν κάνει ούτε πρόκειται να κάνουν χρήση των πόρων Λ μέσα από το πρόγραμμα επαγγελματικής ς Λ 0,24% για το έτος 2018.

Τα προγράμματα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 40 ωρών σε θεματικά αντικείμενα του κάθε κλάδου ή γενικότερα οριζόντια θέματα κατάρτισης(πληροφορική, υγιεινή και ασφάλεια, ποιότητα κ.λ.π.) και θα υλοποιηθούν σε πιστοποιημένα ΚΕΚ του Νομού.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε ένα (1) πρόγραμμα, θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ για κάθε εκπαιδευτική ώρα και θα τους χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης του Προγράμματος από Πιστοποιημένο ΚΕΚ.

Κάθε ενδιαφερόμενος (Σύλλογος, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι) για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ανατρέξει στην ιστοσελίδα (http://laek.oaed.gr), ή να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ& ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210-32780)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση