Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Στις εργσίες του Πγκόσμιου Συνεδρίου, που διοργανώνει η FSAC – Καναδά με τον FIAT-IFTA τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα συμμετέχει η Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η , ενώ στο θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT-IFTA, ο οποίος αριθμεί μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες. Η ανακήρυξη αυτή, αποτελεί μεγάλη τιμή για την , καθώς αναγνωρίζεται το έργο που επιτελεί.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα παρευρεθούν εκ μέρους της Ένωσης Λειτουργών ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς νσταντέλος. Μάλιστα, ο κ. Αγγελέτος σε πρόσφατο του, στο περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT – IFTA αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στο επιτυχημένο νομικό τμήμα που διαθέτει η Ένωση και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, που σε συν με το Δ.Σ. της Ένωσης κι όλα τα μέλη, καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, προκειμένου να αναδείξουν και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση