Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου, που διοργανώνει η FSAC – Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Καναδά με τον FIAT-IFTA τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα συμμετέχει η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η Ελλάδα, ενώ στο συνέδριο θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT-IFTA, ο οποίος αριθμεί μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες. Η ανακήρυξη αυτή, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, καθώς αναγνωρίζεται το έργο που επιτελεί.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα παρευρεθούν εκ μέρους της Ένωσης Λειτουργών ο Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Κωνσταντέλος. Μάλιστα, ο κ. Αγγελέτος σε πρόσφατο άρθρο του, στο περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT – IFTA αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στο επιτυχημένο νομικό τμήμα που διαθέτει η Ένωση και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, που σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ένωσης κι όλα τα μέλη, καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, προκειμένου να αναδείξουν και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση