Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε Παγκόσμιο Συνέδριο στον Καναδά

Στις του Παγκόσμιου Συνεδρίου, που διοργανώνει η FSAC – Καναδά με τον FIAT-IFTA τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα συμμετέχει η Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η , ενώ στο θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT-IFTA, ο οποίος αριθμεί μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες. Η ανακήρυξη αυτή, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδος, καθώς αναγνωρίζεται το έργο που επιτελεί.

Στις του συνεδρίου θα παρευρεθούν εκ μέρους της Ένωσης Λειτουργών ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Κωνσταντέλος. Μάλιστα, ο κ. Αγγελέτος σε πρόσφατο του, στο του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT – IFTA αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στο επιτυχημένο νομικό τμήμα που διαθέτει η Ένωση και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, που σε με το Δ.Σ. της Ένωσης κι όλα τα μέλη, καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, προκειμένου να αναδείξουν και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση