Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής
Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Οι πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών με ολικό μήκος μικρότερο των 10μ. και υπόχρεων υποβολής Μηνιαίας Δήλωσης Παρς μπορούν να καταχωρούν οι ίδιοι την μηνιαία δήλωση παρς στο Ολοκληρωμένο Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (Ο.Σ.Π.Α.), μέχρι τις 12 του μήνα που έπεται του μήνα αναφοράς (π.χ. μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για το μηνιαίο δελτίο του Ιανουαρίου, μέχρι τις 12 Μαρτίου για το μηνιαίο δελτίο του Φεβρουαρίου κ.ο.κ.), εφόσον έχουν λάβει κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το τους.

Στην περίπτωση περισσότερων του ενός πλοιοκτητών, το δελτίο καταχωρείται από έναν εκ των πλοιοκτητών, ο οποίος έχει λάβει τον κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το τους, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση από τους υιπους πλοιοκτήτες για την καταχώρηση της μηνιαίας δήλωσης παραγωγής.

Επισημαίνεται ότι Μηνιαία δελτία υποβάλλονται ακόμη και στη περίπτωση μηδενικής παραγωγής για το μήνα αναφοράς.

Η εγκύκλιος και το τροποποιημένο εγχειρίδιο χρήσης Μηνιαίας Παραγωγής βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Αλιείας www.alieia.minagric.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι υπόχρεοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. ς, Καλλισθένους 27, 7&8 και στα τηλέφωνα 2413511160 -161.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση