Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής
Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Οι πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών με ολικό μήκος μικρότερο των 10μ. και υπόχρεων υποβολής Μηνιαίας Δήλωσης Παραγωγής μπορούν να καταχωρούν οι ίδιοι την μηνιαία δήλωση παραγωγής στο Ολοκληρωμένο Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (Ο.Σ.Π.Α.), μέχρι τις 12 του μήνα που έπεται του μήνα αναφοράς (π.χ. μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για το μηνιαίο δελτίο του Ιανουαρίου, μέχρι τις 12 Μαρτίου για το μηνιαίο δελτίο του Φεβρουαρίου κ.ο.κ.), εφόσον έχουν λάβει κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το τους.

Στην περίπτωση περισσότερων του ενός πλοιοκτητών, το δελτίο καταχωρείται από έναν εκ των πλοιοκτητών, ο οποίος έχει λάβει τον κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το τους, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση από τους υπόλοιπους πλοιοκτήτες για την καταχώρηση της μηνιαίας δήλωσης παραγωγής.

Επισημαίνεται ότι Μηνιαία δελτία υποβάλλονται ακόμη και στη περίπτωση μηδενικής παραγωγής για το μήνα αναφοράς.

Η και το τροποποιημένο εγχειρίδιο χρήσης Μηνιαίας Παραγωγής βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Αλιείας www.alieia.minagric.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι υπόχρεοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27, 7&8 και στα τηλέφωνα 2413511160 -161.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση