Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής
Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Ενημέρωση για Μηνιαία Δήλωση Αλιευτικής Παραγωγής

Οι αλιείς πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών με ολικό μήκος μικρότερο των 10μ. και υπόχρεων υποβολής Μηνιαίας Δήλωσης Παραγωγής μπορούν να καταχωρούν οι ίδιοι την μηνιαία δήλωση παραγωγής στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (Ο.Σ.Π.Α.), μέχρι τις 12 του μήνα που έπεται του μήνα αναφοράς (π.χ. μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για το μηνιαίο δελτίο του Ιανουαρίου, μέχρι τις 12 Μαρτίου για το μηνιαίο δελτίο του Φεβρουαρίου κ.ο.κ.), εφόσον έχουν λάβει κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το σκάφος τους.

Στην περίπτωση περισσότερων του ενός πλοιοκτητών, το δελτίο καταχωρείται από έναν εκ των πλοιοκτητών, ο οποίος έχει λάβει τον κωδικό από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. που ανήκει το σκάφος τους, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση από τους υπόλοιπους πλοιοκτήτες για την καταχώρηση της μηνιαίας δήλωσης παραγωγής.

Επισημαίνεται ότι Μηνιαία δελτία υποβάλλονται ακόμη και στη περίπτωση μηδενικής παραγωγής για το μήνα αναφοράς.

Η εγκύκλιος και το τροποποιημένο εγχειρίδιο χρήσης Μηνιαίας Παραγωγής βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Αλιείας www.alieia.minagric.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι υπόχρεοι αλιείς μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27, γραφείο 7&8 και στα τηλέφωνα 2413511160 -161.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση