Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης άνεργων πτυχιούχων
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης άνεργων πτυχιούχων

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης άνεργων πτυχιούχων

Το , Κοινωνικής Ασφάλισης κι Κοινωνικής Αλληλεγγύης, νακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προγραμματα: «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω ς στον κλάδο ΤΠΕ- Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας» και «Προώθηση στην Απασχόληση πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, ηλικίας 30 έως 45 ετών, μέσω ς στον κλάδο ΤΠΕ – Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας».

Αντικείμενο των δύο δράσεων αποτελεί: α) η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής ς, β) η παροχή συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, η οποία θα αποτελείται από θεωρητική κατάρτιση (400 ώρες) και (200 ώρες) σε , γ) η πιστοποίηση στον κλάδο των ΤΠΕ- Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας, και απευθύνεται σε συνολικά 5.000 ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης (εκτός Πληροφορικής).

Η κατάρτιση θα γίνει στις εξής ειδικότητες: τεχνικός εφαρμογών λογισμικού, ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών, προγραμματιστής βάσεων δεδομένων. Το εκπαιδευτικό επίδομα των ωφελουμένων ανέρχεται συνολικά στα 2.800 ευρώ (2.000€ για τη θεωρητική κατάρτιση και 800€ για την ).

Η υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει από σήμερα, 28/06/2019 και ώρα 14:00, και λήγει την 23/08/2019 και ώρα 23:59 στην  www.voucher.gov.gr.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση