Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»
ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»

ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»

” Κμώνοντι ότι δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά είναι φανερό ότι οι δύο -κατά δήλωσή τους- «εργαζόμενοι Σιδηροδρομικοί», που έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν δικαστικώς το κύρος των πρόσφατων εκλογών στον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών ς, κινούνται πάνω σε λάθος «σιδηροτροχιές». Αυτό επισημαίνει το “φωτογραφίζοντας” στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑγνησίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρετια: “Σε ποιες ακριβώς, το «προδίδουν τα ίδια τα «προφίλ» των …τιμητών της εκλογικής νομιμότητας! Τα οποία και αγραφούν «μορφές» ανύπαρκτες μέσα στο Σωματείο, και «εργαζόμε» εμφανιζόμε, στα χαρτιά μόνον, «εγγεγραμμένους»! Κατά βάσιν, δηλαδή, άτομα περιστασιακώς ασχολούμενα με το Κίνημα ή και καθόλου, καθώς ούτε καν, μάλιστα, προσήλθαν για να ψηφίσουν στις !!

Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς πως οι πραγματικοί στόχοι τους (όπως, για παράδειγμα, του εξ' αυτών, υποψηφίου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και διορισμένου από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως μέλους του Δ.Σ. στην ΕΡΓΟΣΕ) προδίδονται ακριβώς απ' τις πράξεις τους!

Και οι πράξεις τους δείχνουν ότι οι στόχοι τους δεν είναι, ασφαλώς, η αρωγή και βοήθεια στο συνδικαλιστικό , στις παρούσες ιδιαίτερα δύσκολες για τους εργαζόμενους συγκυρίες, αλλά, μάλλον η …εκδούλευσή προς την εργοδοσία!
Εκτός και αν ο διορισμένος «συνάδελφος» έτσι κάπως αντιλαμβάνεται την …αναβάθμιση του συνδικαλιστικού ρόλου και υ από την Κυβέρνηση που τον τοποθέτησε μέσα στην ΕΡΓΟΣΕ!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση