Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»
ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»

ΕΚΒ: Τροχιοδρομούν» πάνω σε …εργοδοτικές «ράγες»

” Καμώνονται ότι δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά είναι φανερό ότι οι δύο -κατά δήλωσή τους- « Σιδηροδρομικοί», που έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν δικαστικώς το κύρος των πρόσφατων εκλογών στον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, κινούνται πάνω σε λάθος «σιδηροτροχιές». Αυτό επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο Βόλου “φωτογραφίζοντας” στελέχη του ΜΑγνησίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρετια: “Σε ποιες ακριβώς, το «προδίδουν τα ίδια τα «προφίλ» των …τιμητών της εκλογικής νομιμότητας! Τα οποία και σκιαγραφούν «μορφές» ανύπαρκτες μέσα στο Σωματείο, και «εργαζόμενους» εμφανιζόμενους, στα χαρτιά μόνον, «εγγεγραμμένους»! Κατά βάσιν, δηλαδή, άτομα περιστασιακώς ασχολούμενα με το Κίνημα ή και καθόλου, καθώς ούτε καν, μάλιστα, προσήλθαν για να ψηφίσουν στις εκλογές!!

Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς πως οι πραγματικοί στόχοι τους (όπως, για παράδειγμα, του εξ’ αυτών, υποψηφίου με τον και διορισμένου από την Κυβέρνηση ως μέλους του Δ.Σ. στην ΕΡΓΟΣΕ) προδίδονται ακριβώς απ’ τις πράξεις τους!

Και οι πράξεις τους δείχνουν ότι οι στόχοι τους δεν είναι, ασφαλώς, η αρωγή και βοήθεια στο συνδικαλιστικό έργο, στις παρούσες ιδιαίτερα δύσκολες για τους εργαζόμενους συγκυρίες, αλλά, μάλλον η …εκδούλευσή προς την εργοδοσία!
Εκτός και αν ο διορισμένος «συνάδελφος» έτσι κάπως αντιλαμβάνεται την …αναβάθμιση του συνδικαλιστικού ρόλου και έργου από την Κυβέρνηση που τον τοποθέτησε μέσα στην ΕΡΓΟΣΕ!”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση