Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Τους προσήγαγαν γιατί… πεινούσαν
ΕΚΒ: Τους προσήγαγαν γιατί… πεινούσαν

ΕΚΒ: Τους προσήγαγαν γιατί… πεινούσαν

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, και… η πείνα συγκαταλέγεται, πλέον, στα ποινικά αδικήματα! Τουλάχιστον αυτό υποδήλωσε η ζέση με την οποία τα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, προσήχθησαν σήμερα το πρωί από την αστυνομία, επειδή… αποτόλμησαν, τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα, να μεταβούν ως το Μέγαρο και να υπενθυμίσουν στον ανέμελο κο Πρωθυπουργό, ότι οι χιλιάδες, εξαναγκαστικά στον Επισιτισμό – Τουρισμό πεινάνε Χριστουγεννιάτικα, εξ αιτίας των άστοχων μέτρων του.

Θα πλήρωναν δε ίσως πιο ακριβά αυτό το τρομερό λάθος τους, εάν δεν επέδειχναν οι αστυνομικοί «μεγαλοψυχία», αφήνοντάς τους ελεύθερους, προφανώς για να επιλέξουν εκείνοι από μόνοι τους, αν θα καταλήξουν οι οικογένειές τους από τον κορωναϊό ή απ’ την πείνα.

Φαίνεται, όπως αποδείχθηκε και από τον νέο, εξοντωτικό για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, προϋπολογισμό, που ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή, ότι η του κ. Μητσοτάκη λίγο χολοσκά για το εάν υπάρχουν και άνθρωποι, που δίνουν αγώνα αυτήν την εποχή για να επιβιώσουν.

Σίγουρα, για τον κ. Μητσοτάκη, τα όσα έγραφε η Πισσαρίδη ήταν πολύ σπουδαιοτέρα, από όσα ανέγραφε το πανό των ανέργων στον Επισιτισμό – Τουρισμό. Αυτοί φώναζαν πως «πεινούσαν» και κείνη (η Έκθεση), εξηγούσε στον κ. Πρωθυπουργό πώς θα τους κόψει την πείνα.

Οι σημερινές προσαγωγές, με πρόσχημα και μπαμπούλα τον κορωναϊό, απλούστατα ήταν ο …πρόλογος. Κάτι σαν «χριστουγεννιάτικη ευχή» των ανέμελων στους παρίες αυτού του κόσμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση