Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο
ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

Το Εργτικό Κέντρο Βόλου, τιμώντς, όπως κάθε χρόνο, με τον δέοντα σεβασμό, τον ηρωϊκό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των εργαζόμενων της περιοχής στις , που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα για τις 17 του Νοέμβρη. Η στεφανιών από τους Φορείς θα γίνει αύριο Παρασκευή 16 Νοέμβρη, στο Ηρώο () στις 12 μ.

Ο αγωνιστικός συμβολισμός της ηρωικής ς είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος. Συμπίπτει με τον αγώνα που δίνουν τα Συνδικάτα για την επ του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 και γενικά με τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα λόγια μόνο αποκηρύσσει.

Εμπνεόμενοι από τα οράματα και τις αξίες των Ηρώων του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στην , τη φτώχεια και την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας, τις των μισθών, το περίτεχνο πετσόκομμα των συντάξεων, την απαξίωση των Συλλογικών Συμβάσεων, το άρπαγμα των σπιτιών χάριν των Τραπεζών και την επιχειρούμενη φίμωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση