Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο
ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

Το Εργτικό Κέντρο , τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, με τον δέοντα σεβασμό, τον ηρωϊκό ξεσηκωμό στο , απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των εργαζόμενων της περιοχής στις εκδηλώσεις, που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα για τις 17 του οέμβρη. Η κατάθεση στεφανιών από τους Φορείς θα γίνει αύριο Παρασκευή 16 οέμβρη, στο (παραλία) στις 12 μ.

Ο αγωνιστικός συμβολισμός της ηρωικής ς είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος. Συμπίπτει με τον αγώνα που δίνουν τα Συνδικάτα για την επ του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και γενικά με τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, που η Συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ στα λόγια μόνο αποκηρύσσει.

Εμπνεόμενοι από τα οράματα και τις αξίες των Ηρώων του υ, συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας, τις περικοπές των μισθών, το περίτεχνο πετσόκομμα των συντάξεων, την απαξίωση των Συλλογικών Συμβάσεων, το άρπαγμα των σπιτιών χάριν των Τραπεζών και την επιχειρούμενη φίμωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση