Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο
ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

ΕΚΒ:Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου, τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, με τον δέοντα σεβασμό, τον ηρωϊκό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των εργαζόμενων της περιοχής στις εκδηλώσεις, που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα για τις 17 του Νοέμβρη. Η κατάθεση στεφανιών από τους Φορείς θα γίνει αύριο Παρασκευή 16 Νοέμβρη, στο Ηρώο (παραλία) στις 12 μ.

Ο αγωνιστικός συμβολισμός της ηρωικής εξέγερσης είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος. Συμπίπτει με τον αγώνα που δίνουν τα Συνδικάτα για την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και γενικά με τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα λόγια μόνο αποκηρύσσει.

Εμπνεόμενοι από τα οράματα και τις αξίες των Ηρώων του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας, τις περικοπές των μισθών, το περίτεχνο πετσόκομμα των συντάξεων, την απαξίωση των Συλλογικών Συμβάσεων, το άρπαγμα των σπιτιών χάριν των Τραπεζών και την επιχειρούμενη φίμωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση