Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ: Συνθήκες «γαλέρας» στα εργασιακά, με σφραγίδα Κυβέρνησης – ΣΕΒ
ΕΚΒ: Συνθήκες «γαλέρας» στα εργασιακά,  με σφραγίδα Κυβέρνησης – ΣΕΒ

ΕΚΒ: Συνθήκες «γαλέρας» στα εργασιακά, με σφραγίδα Κυβέρνησης – ΣΕΒ

 

 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου , με αφορμή σειρά διατάξεων, που συνιστούν από μόνες τους ένα μίνι εργασιακό και συνδικαλιστικό νομοσχέδιο και αποτελούν τον βασικό άξονα του αναπτυξιακού Σχεδίου Νόμου, που κατατέθηκε από την Κυβέρνηση στη Βουλή, διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι τα συνδικάτα και οι δεν πρόκειται να αποδεχθούν τη νέα αυτή αντεργατική αθλιότητα.

Οι μονομερείς στον πυρήνα της συνδικαλιστικής δράσης και των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, κομμένες και ραμμένες στις αξιώσεις των βιομηχάνων, επαναφέρουν τον άγριο μνημονιακό Μεσαίωνα και αποκαλύπτουν το ύπουλο παράλυσης των συνδικάτων.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζοντας την πολιτική της προκατόχου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατεδαφίζει μεθοδικά ένα – ένα τα κερδισμένα με εργατικά δικαιώματα και επαναφέρει τις συνθήκες «γαλέρας» στην αγορά εργασίας, νομοθετώντας κατ’ αξίωση των φυσικών ιδεολογικών εντολέων της!

Οι με τους τους σύντομα θα τους επαναφέρουν στην κανονικότητα.

Το δικαίωμα στην απεργία με ελεύθερη και δημοκρατική λήψη των αποφάσεων, οι Συλλογικές, νομοθετικά κατοχυρωμένες, Συλλογικές Συμβάσεις, η και ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζόμενων, που «εξανέμισαν» τα μνημόνια, οι των θέσεων εργασίας και η διασφάλιση υγιών αναπτυξιακών όρων για τη νέων, είναι ζητήματα αδιαπραγμάτευτα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση