Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » To ΕΚΒ για το “λουκέτο” στην “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ”
To ΕΚΒ για το “λουκέτο” στην “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ”

To ΕΚΒ για το “λουκέτο” στην “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ”

Επνειλημμένως το έχει κταδικάσει το πέταμα εργαζομένων στο δρόμο, με το γνωστό πάντα εργοδοτικό άλλοθι, την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια!

Στη χορεία αυτών των εργοδοτών προστέθηκε, δυστυχώς, και η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, (με και στον Βόλο), που με άλλοθι «την κρίση και τα capital controls», έβαλε λουκέτο, καταθέτοντας ξαφνικά αίτηση πτώχευσης και πετώντας στο δρόμο 450 εργαζομέ.

Οι ευθύνες για το ξεκίνημα και για την κορύφωση της Μνημονιακής κρίσης είναι ασφαλώς γνωστές και καταμερισμένες. Σε καμιά περίπτωση, όμως δεν έχει το δικαίωμα αυτή η Κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι εκλέχτηκε για να προστατεύει τους εργαζόμε, να την χρησιμοποιεί για να «περάσει» αυτό το νέο έγκλημα στα «ψιλά».

Οι ευθύνες είναι μεγάλες, διαχρονικές σίγουρα, στην παρούσα όμως φάση βαρύνουν περισσότερο εκείνους που υπόσχονταν την μεταμόρφωση της Ελλάδας εν μια νυκτί σε …αναπτυξιακό Παράδεισο.

ιατί, σε όλες τις του Κόσμου, η λέξη «ανάπτυξη» είναι συνυφασμένη με ανοιχτές επιχειρήσεις και νέες θέσεις δουλειάς και όχι με , λουκέτα ή μισθούς πείνας!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση