Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους
ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους

ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους

 

 

    Συνεχίζουν να προκαλούν την εξουθενωμένη, από τα απανωτά μνημονιακά μέτρα, Ελληνική Κοινωνία οι νομοθετικές διακρίσεις που ανερυθρίαστα ψηφίζονται στη .

Τελευταίο «κρούσμα» η κατάργηση πρότερης Διάταξης που προέβλεπε ειδικό καθεστώς υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (με αυξημένο συντελεστή) για τα πολιτικά πρόσωπα!

Με τον τρόπο αυτό και την ώρα που οι Έλληνες εργαζόμενοι και συνθλίβονται από τα απανωτά βάρη και τα τσια και τα κοινωνικά βοηθήματα πείνας και φτώχειας περικόπτονται ή καταργούνται, πολιτικοί μας αποδέχονται να απολαμβάνουν και άλλων ειδικών προνομίων! Αλλά, η εν λόγω περίπτωση δεν είναι, δυστυχώς, η μοναδική.

Την ώρα που τα α του απλού κοσμάκη βγαίνουν στο σφυρί για μικρο ή τους κόβεται το ρεύμα από τη ΔΕΗ, τα άτοκα και αγύριστα δάνεια της ς γίνονται γροθιά στο στομάχι της ισοτιμίας και της ισονομίας!

Και αν θυμηθεί κανείς και ότι σε καιρό βαθιάς μνημονιακής ς και γενικευμένης κοινωνικής ανέχειας, 117 , προσφυγόντες (παλαιότερα) με αγωγές τους στα Διοικητικά Δικαστήρια, έκριναν πως είχαν το (ηθικό) δικαίωμα να δδικήσουν, και μάλιστα εντόκως, αναδρομικές διαφορές των αποδοχών τους ύψους εκατομμυρίων , ενόσω η κοινωνία πένονταν και συνθλίβονταν απ' τα μέτρα τους, δικαίως, τώρα, εξοργίζεται!!

Δυό μέτρα και δυο σταθμά; Ή, το χειρότερο, απώλεια της αίσθησης της σοβαρότητας της κατάστασης; Ή, και τα δύο μαζί;

Σε κάθε περίπτωση, ο «κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και η ανεκτικότητα του εξουθενωμένου Λαού, απέναντι σε κάποιους Κοινοβουλευτικούς «εκπροσώπους» του, τελειώνει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση