Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους
ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους

ΕΚΒ: Εξοργίζουν οι προκλητικές διακρίσεις τους

 

 

    Συνεχίζουν να προκαλούν την εξουθενωμένη, από τα απανωτά μνημονιακά , Ελληνική Κοινωνία οι νομοθετικές που ανερυθρίαστα ψηφίζονται στη Βουλή.

Τελευταίο «κρούσμα» η κατάργηση πρότερης Διάταξης που προέβλεπε ειδικό καθεστώς υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (με αυξημένο συντελεστή) για τα πολιτικά πρόσωπα!

Με τον τρόπο αυτό και την που οι εργαζόμενοι και συνθλίβονται από τα απανωτά βάρη και τα χαράτσια και τα κοινωνικά βοηθήματα πείνας και φτώχειας περικόπτονται ή καταργούνται, πολιτικοί μας αποδέχονται να απολαμβάνουν και άλλων ειδικών προνομίων! Αλλά, η εν λόγω περίπτωση δεν είναι, δυστυχώς, η μοναδική.

Την που τα του απλού κοσμάκη βγαίνουν στο σφυρί για μικροχρέη ή τους κόβεται το από τη , τα άτοκα και αγύριστα δάνεια της Βουλής γίνονται γροθιά στο στομάχι της ισοτιμίας και της ισονομίας!

Και αν θυμηθεί κανείς και ότι σε καιρό βαθιάς μνημονιακής κρίσης και γενικευμένης κοινωνικής ανέχειας, 117 βουλευτές, προσφυγόντες (παλαιότερα) με αγωγές τους στα Διοικητικά Δικαστήρια, έκριναν πως είχαν το (ηθικό) δικαίωμα να διεκδικήσουν, και μάλιστα εντόκως, αναδρομικές διαφορές των αποδοχών τους ύψους εκατομμυρίων ευρώ, ενόσω η κοινωνία πένονταν και συνθλίβονταν απ’ τα τους, δικαίως, τώρα, εξοργίζεται!!

Δυό μέτρα και δυο σταθμά; Ή, το χειρότερο, απώλεια της αίσθησης της σοβαρότητας της κατάστασης; Ή, και τα δύο μαζί;

Σε κάθε περίπτωση, ο «κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και η ανεκτικότητα του εξουθενωμένου Λαού, απέναντι σε κάποιους Κοινοβουλευτικούς «εκπροσώπους» του, τελειώνει.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελευταίο κολύμπι  για 72χρονο στον Άναυρο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/Hqi909iFEh -

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

"Αλιεύοντας" την είδηση