Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε αγωνιστικό συναγερμό καλεί το ΕΚΒ τους εργαζόμενους
Σε αγωνιστικό συναγερμό καλεί  το ΕΚΒ τους εργαζόμενους

Σε αγωνιστικό συναγερμό καλεί το ΕΚΒ τους εργαζόμενους

Σε αγωνιστικό συναγερμό, για να μην περάσει το ομοσχεδιο – έκτρωμα, με το οποίο επιχειρείται η τελειωτική ισοπέδωση του Ασφαλιστικού καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της Mαγνησίας η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου .

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Εδώ και καιρό η Κυβέρνηση «προετοιμάζει» τους εργαζόμενους και την Ελληνική Κοινωνία προσπαθώντας να τους πείσει ότι το «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των δανειστών και των βιομήχανων ομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό είναι προς το …συμφέρον τους! Με επικοινωνιακά φτιασιδώματα επιχειρεί η «Αριστερή» Κυβέρνηση να «σερβίρει» το «πικρό ποτήρι», που το βαφτίζει «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού!

Αγνοώντας, επιδεικτικά, τους κοινωνικούς Εταίρους και ειδικότερα τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους και τους θεσμικούς εκπροσώπους τους, ο κ. Κατρούγκαλος χρησιμοποιεί έναν κατ΄ επίφαση δι για να περάσει προειλημμένες αποφάσεις.

Είναι προφανές ότι πίσω από το επικοινωνιακό τέχνασμα τού «απευθείας διαλόγου με την » κρύβονται οι προθέσεις τους για ολο των σχεδίων τους, με τα καταστροφικά αποτελέσματα για την , την οικονομία και την Κοινωνική Ασφάλιση. Το παραμύθι της …δήθεν σκληρής ς με τους δανειστές ετοιμάζονται να μας το ξανασερβίρουν, με τελικό στόχο να παρουσιάσουν ως «σωτήρια λύση», το ήδη αποφασισμένο πακέτο σκληρών και αδιέξοδων μέτρων.

Καταγγέλλουμε την τακτική τους αυτή και τους ξεκαθαρίζουμε ότι το Ασφαλιστικό δεν λύνεται με επικοινωνιακά τερτίπια και συνεχείς περικοπές.

Λύνεται με ανάπτυξη και νέων θέσεων ς, για τα οποία ούτε πρόθεση, ούτε σχέδιο έχουν…

Η λύση δεν είναι στην εξαθλίωση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των νέων της χώρας.

Το ΕΚΒ, μαζί με τους εργαζόμενους δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, ως απλοί παρατηρητές της κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.
Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να αποκαλύψουμε και να αποτρέψουμε ένα ακόμη προμελετημένο έγκλημα.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση