Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ: Άμεση Αποκατάσταση Εργατικής Προστασίας
ΕΚΒ: Άμεση Αποκατάσταση Εργατικής Προστασίας

ΕΚΒ: Άμεση Αποκατάσταση Εργατικής Προστασίας

Δυναμική Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της

Σε επικύρωση της απόφασης για δυναμική συμμετοχή του Ε.Κ. Βόλου στο του ερχόμενου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη (ώρα 18.00, στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου), με βασικό αίτημα την άμεση λήψη από την Κυβέρνηση μέτρων συνολικής αποκατάστασης της εργατικής προστασίας, η οποία ισοπεδώθηκε από τα μνημόνια, προχώρησε στη χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση η Ολομέλεια του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Το διεκδικητικό πλαίσιο του ΕΚΒ δομείται στη βάση και της πολύ κρίσιμης επιστολής που απέστειλε στον πρωθυπουργό η ΓΣΕΕ, αξιώνοντας να εφαρμόσει άμεσα η Κυβέρνηση την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης (που εκδόθηκε ύστερα από την προσφυγή της Συνομοσπονδίας), με την οποία και διαπιστώνεται για μία ακόμα φορά σωρεία παραβιάσεων εργατικών δικαιωμάτων, ενώ καλείται η Ελληνική Κυβέρνηση να άρει τους μνημονιακούς Νόμους και να αποκαταστήσει τα πράγματα.

Η αναχώρηση του λεωφορείου, για όσους θέλουν να μεταβούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης θα γίνει Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 14:30, από το Δημαρχείο του Βόλου.

Για συμμετοχές, οι εργαζόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του ΕΚΒ, μέχρι το απόγευμα (20:00) της Παρασκευής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή ηλικιωμένης με  Covid 19 από την Σκόπελο #διακομιδή - https://t.co/gGSVPnb1Ld -

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

"Αλιεύοντας" την είδηση