Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ: Αδιαπραγμάτευτη η κυριακάτικη αργία
ΕΚΒ: Αδιαπραγμάτευτη η κυριακάτικη αργία

ΕΚΒ: Αδιαπραγμάτευτη η κυριακάτικη αργία

 

   Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου στηρίζει τον αγώνα (24ωρη απεργία) των εμποροϋπαλλήλων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων, μεθαύριο, Κυριακή των Βαΐων.

Η Κυριακάτικη αργία είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν πρόκειται να χαρισθεί στις πολυεθνικές, ακόμη και αν επιχειρούν να διαφεντέψουν την αγορά μετά … «Βαΐων  και κλάδων»!

Και μια …υπενθύμιση για το «δώρο του Πάσχα»

Δεν φτάνει να «επισημαίνει» το Υπουργείο Εργασίας το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, «το Δώρο του Πάσχα πρέπει να καταβληθεί μόνο σε χρήμα»!

Πρέπει να αποδείξει και ότι θέλει και μπορεί να «κόψει τον βήχα» των εργοδοτών που παρανομούν και ούτε καν το πληρώνουν ή το πληρώνουν σε είδος (κουπόνια, κ.λπ.), συμμορφώνοντάς τους προς την κείμενη εργατική Νομοθεσία.

Ας το καταλάβουν, επιτέλους, οι ευαίσθητοι επιτελείς του Υπ. εργασίας: τους εργαζόμενους δεν τους καθησυχάζουν τα «κροκοδείλια δάκρυα». Αυτό που θέλουν είναι τα …σαγόνια των κροκοδείλων να κλείσουν!

Για δε τους …ξεχασιάρηδες εργοδότες, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την καταβολή του Δώρου του Πάσχα είναι το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση