Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει το ΕΚΒ
Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει   το ΕΚΒ

Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει το ΕΚΒ

  » Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας υποταχθεί πλήρως στις βαρύτατες Μνημονιακές αξιώσεις των …Θεσμών, επιχειρεί να παρουσιάσει την παθητική της μετάλλαξη, ως άλλη μιά «σκληρή διαπραγματευτική της …αντίσταση»!»Εξακολουθεί δε, ακόμη και τώρα, με ψευτομονομερείς …μαγκιές, να προκαλεί τη νοημοσύνη των χιλιάδων απλών πολιτών και των εργαζόμενων που την πίστεψαν, ότι «εν μιά νυκτί θα …έσκιζε τα μνημόνια», και να τους γεμίζει με …νέες ψευδαισθήσεις, ότι δήθεν η Συμφωνία με τους θεσμούς δεν θα εγκολπώσει τους σκληρούς όρους τους

Με  τα παραπάνω, η διοίκηση του ΕΚΒ καταγγέλλει τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης και προσθέτει: «Με τον τρόπο αυτό, κωλυσιεργεί τεχνηέντως, να παρουσιάσει το Νομοθετικό-έκτρωμα που διαμόρφωσε με τη «συνταγή» των Θεσμών, ελπίζοντας να πιάσει στον «εορταστικό ύπνο» (λόγω του Πάσχα) τους εργαζόμενους και έτσι να το περάσει ανώδυνα! Γι αυτό, άλλωστε, και επιχείρησε να μεταλλάξει και το ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΝΟΗΜΑ της Πρωτομαγιάς σε μια απλή Γιορτή των λουλουδιών, μεταθέτοντας τον εορτασμό της για την Τρίτη μέρα του Πάσχα!

  «Ευχαριστούμε» τον κ. Τσίπρα και τους Υπουργούς του για την …γενναιοδωρία τους, αλλά δεν θα πάρουμε»! Οι εργαζόμενοι αρνούνται ν’ αποδεχθούν την Σταύρωσή τους και θα τους απαντήσουν μαζικά και σκληρά, με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, οποτεδήποτε και αν οι Θεσμοί τούς …επιτρέψουν να καταθέσουν το Νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση! Η μάχη με τους «σταυρωτές» μας μόλις αρχίζει

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συλλήψεις σε Βόλο -Πήλιο και Ρήγα Φεραίο για διπλώματα και χάπια - https://t.co/REUbGnf8BK -

  • Στο Eurogroup του Μαρτίου η 5η μεταμνημονιακή αξιολόγηση - https://t.co/sT5gSLI6b8 -

  • Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος - https://t.co/hMntjyfn34 -

"Αλιεύοντας" την είδηση