Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει το ΕΚΒ
Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει   το ΕΚΒ

Τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης καταγγέλλει το ΕΚΒ

  ” Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-, έχοντας υποταχθεί πλήρως στις βαρύτατες Μνημονιακές αξιώσεις των …Θεσμών, επιχειρεί να παρουσιάσει την παθητική της μετάλλαξη, ως άλλη μιά «σκληρή διαπραγματευτική της …»!”Εξακολουθεί δε, ακόμη και τώρα, με ψευτομονομερείς …μαγκιές, να προκαλεί τη νοημοσύνη των χιλιάδων απλών πολιτών και των εργαζόμενων που την πίστεψαν, ότι «εν μιά νυκτί θα …έσκιζε τα μνημόνια», και να τους γεμίζει με …νέες ψευδαισθήσεις, ότι δήθεν η Συμφωνία με τους θεσμούς δεν θα εγκολπώσει τους σκληρούς όρους τους!”

Με  τα παραπάνω, η διοίκηση του καταγγέλλει τους χειρισμούς της ς και προσθέτει: “Με τον τρόπο αυτό, κωλυσιεργεί τεχνηέντως, να παρουσιάσει το Νομοθετικό-έκτρωμα που διαμόρφωσε με τη «συνταγή» των Θεσμών, ελπίζοντας να πιάσει στον «εορταστικό ύπνο» (λόγω του Πάσχα) τους εργαζόμενους και έτσι να το περάσει ανώδυνα! ι αυτό, άλλωστε, και επιχείρησε να μεταλλάξει και το ΑΠΕΡΙΑΚΟ ΝΟΗΜΑ της ς σε μια απλή Γιορτή των λουλουδιών, μεταθέτοντας τον εορτασμό της για την Τρίτη μέρα του Πάσχα!

  «Ευχαριστούμε» τον κ. και τους Υπουργούς του για την …γενναιοδωρία τους, αλλά δεν θα πάρουμε»! Οι αρνούνται ν' αποδεχθούν την Σταύρωσή τους και θα τους απαντήσουν μαζικά και σκληρά, με 48ωρη ΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, οποτεδήποτε και αν οι Θεσμοί τούς …επιτρέψουν να καταθέσουν το Νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση! Η μάχη με τους «σταυρωτές» μας μόλις αρχίζει!”

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση