Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας
Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Στις 24 οεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου ς και σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, θα επαναληφθεί η , στις 01-12-2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Ξενοφώντος 13-Ορφανοτροφείου, στο Βόλο.

Σύμφωνα με έγγραφο της ς Θεσσαλίας, ορίζεται ως διοικητικός αρόσωπος, ο οποίος θα παρίσταται στις αρχαιρεσίες και θα μετέχει στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες, ο   Θεμιστοκλής Τσατσούλης, υπάλληλος ( Π.Ε. Φαρμακοποιών) του Τμήματος Φαρμάκων και Φαρμακείων-Επαγγελμάτων Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Σποράδων.

Επίσης, επιτρέπεται η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των Αροσώπων του Φαρμακευτικού Συλλόγου ς στο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, των μελών που έχουν την έδρα τους στα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με συστημένη επιστολή, καθότι ευρίσκονται σε νησιωτικές περιοχές μακριά από την έδρα του Συλλόγου, και ειδικές τοπικές και συγκοινωνιακές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να μεταβούν σε αυτή κατά την καθορισμένη τέλεσής τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση