Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας
Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, θα επαναληφθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, στις 01-12-2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ξενοφώντος 13-Ορφανοτροφείου, στο Βόλο.

Σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ορίζεται ως διοικητικός αντιπρόσωπος, ο οποίος θα παρίσταται στις αρχαιρεσίες και θα μετέχει στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες, ο   Θεμιστοκλής Τσατσούλης, υπάλληλος ( Π.Ε. Φαρμακοποιών) του Τμήματος Φαρμάκων και Φαρμακείων-Επαγγελμάτων Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Επίσης, επιτρέπεται η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των Αντιπροσώπων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, των μελών που έχουν την έδρα τους στα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με συστημένη επιστολή, καθότι ευρίσκονται σε νησιωτικές περιοχές μακριά από την έδρα του Συλλόγου, και ειδικές τοπικές και συγκοινωνιακές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να μεταβούν σε αυτή κατά την καθορισμένη ημερομηνία τέλεσής τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής καταστήματος - https://t.co/7wBmbQWYdg -

  • Ένας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου στην εθνική οδό - https://t.co/56LADLs2Rz -

  • Πότε ένα κρούσμα θεωρείται ύποπτο για κορωνοϊό - https://t.co/f00fWXK1PS -

"Αλιεύοντας" την είδηση