Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας
Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Eκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας

Στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, θα επαναληφθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, στις 01-12-2019 ημέρα Κυριακή και 09:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Ξενοφώντος 13-Ορφανοτροφείου, στο Βόλο.

Σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ορίζεται ως διοικητικός αντιπρόσωπος, ο οποίος θα παρίσταται στις αρχαιρεσίες και θα μετέχει στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες, ο   Θεμιστοκλής Τσατσούλης, ( Π.Ε. Φαρμακοποιών) του Τμήματος Φαρμάκων και Φαρμακείων-Επαγγελμάτων Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. και Σποράδων.

Επίσης, επιτρέπεται η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των Αντιπροσώπων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, των μελών που έχουν την έδρα τους στα Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με συστημένη επιστολή, καθότι ευρίσκονται σε νησιωτικές περιοχές μακριά από την έδρα του Συλλόγου, και ειδικές τοπικές και συγκοινωνιακές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να μεταβούν σε αυτή κατά την καθορισμένη τέλεσής τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση