Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκλογές στο ΤΕΕ 
Εκλογές στο ΤΕΕ 

Εκλογές στο ΤΕΕ 

Με απόφαση του προέδρου του ΤΕΕ Γ. Στασινού που δημοσιεύτηκε στη , γνωστοποιείται το πρόγραμμα των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του ΤΕΕ που θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 3 οεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στα εκλογικά τμήματα που θα υπάρχουν ψηφο και μετά τις 7 το απόγευμα, η εκλογή θα παρατείνεται με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τα μέλη του ΤΕΕ, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων (τ. νομών) ή άλλες που θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ σε 4 εκλογικά τμήματα, που ορίσθηκαν με την υπ' αριθ. Πρωτ. Δ4δ/76359/18.10.2019 (ΑΔΑ: 93ΑΔ465ΧΘΞ-ΠΤ9) απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ στο ΒΟΛΟ ( & Ξενοφώντος 93 , στοά Ηλία Καραπατή, ΒΟΛΟΣ).

Τα τμήματα αυτά, στα οποία οι ψηφο κατανέμονται και ψηφίζουν κατά την αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους, είναι τα ακόλουθα:

1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΑΡΩΝ μέχρι και ΗΛΟΥΣΗ και όσων το επώνυμο γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες

2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΩΡΙ μέχρι και ΜΑΡΒΑΚΗ

3ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΜΑΡΓΑΖΑΣ μέχρι και ΠΡΙΤΤΑΣ

4ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΙΦΤΗ μέχρι και ΩΤΤΑ

Το ΤΕΕ καλεί όλα τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας να προσέλθουν στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αδικαιολόγητη παράλειψη της ασκήσεως του εκλογικού δικαιώματος που είναι και υποχρέωση, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Μέλους του ΤΕΕ ή το Διαβατήριο ή την Άδεια Οδήγησης.

Μέλη που δεν είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατ της περιοχής που προσέρχονται να ψηφίσουν ή νέα Μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα και για το λόγο αυτό, δεν συμπεριλαμβάνονται στο Μητρώο Μελών, ψηφίζουν βάσει του υ Μέλους του ΤΕΕ και σε περίπτωση που δεν διαθέτουν Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ψηφίζουν (αφού διαπιστωθεί η ταυτότητά τους) και μόνον εφόσον βεβαιωθεί η ιδιότητά τους από το Τμήμα Μητρώου Μελών του ΤΕΕ.

Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση