Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εκλογές στο ΤΕΕ 
Εκλογές στο ΤΕΕ 

Εκλογές στο ΤΕΕ 

Με του προέδρου του . Στασινού που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, γνωστοποιείται το των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του που θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στα εκλογικά τμήματα που θα υπάρχουν ψηφοφόροι και μετά τις 7 το απόγευμα, η εκλογή θα παρατείνεται με της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τα μέλη του , ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων (τ. νομών) ή άλλες πόλεις που θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ σε 4 εκλογικά τμήματα, που ορίσθηκαν με την υπ’ αριθ. Πρωτ. Δ4δ/76359/18.10.2019 (ΑΔΑ: 93ΑΔ465ΧΘΞ-ΠΤ9) απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ στο ΒΟΛΟ ( & Ξενοφώντος 93 , στοά Ηλία Καραπατή, ΒΟΛΟΣ).

Τα τμήματα αυτά, στα οποία οι ψηφοφόροι κατανέμονται και ψηφίζουν κατά την αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους, είναι τα ακόλουθα:

1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΑΡΩΝ μέχρι και ΗΛΟΥΣΗ και όσων το επώνυμο γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες

2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΩΡΙΔΟΥ μέχρι και ΜΑΡΒΑΚΗ

3ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΜΑΡΓΑΖΑΣ μέχρι και ΠΡΙΤΤΑΣ

4ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΙΦΤΗ μέχρι και ΩΤΤΑ

Το ΤΕΕ καλεί όλα τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας να προσέλθουν στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αδικαιολόγητη παράλειψη της ασκήσεως του εκλογικού δικαιώματος που είναι και υποχρέωση, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Μέλους του ΤΕΕ ή το Διαβατήριο ή την Άδεια Οδήγησης.

Μέλη που δεν είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο της περιοχής που προσέρχονται να ψηφίσουν ή νέα Μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα και για το λόγο αυτό, δεν συμπεριλαμβάνονται στο Μητρώο Μελών, ψηφίζουν βάσει του Δελτίου Μέλους του ΤΕΕ και σε περίπτωση που δεν διαθέτουν Μέλους του ΤΕΕ ψηφίζουν (αφού διαπιστωθεί η ταυτότητά τους) και μόνον εφόσον βεβαιωθεί η ιδιότητά τους από το Τμήμα Μητρώου Μελών του ΤΕΕ.

Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση