Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκλογές στο ΤΕΕ 
Εκλογές στο ΤΕΕ 

Εκλογές στο ΤΕΕ 

Με του προέδρου του ΤΕΕ Γ. Στασινού που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, γνωστοποιείται το των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του ΤΕΕ που θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στα εκλογικά που θα υπάρχουν ψηφοφόροι και μετά τις 7 το απόγευμα, η εκλογή θα παρατείνεται με της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τα μέλη του ΤΕΕ, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων (τ. νομών) ή άλλες πόλεις που θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ σε 4 εκλογικά τμήματα, που ορίσθηκαν με την υπ’ αριθ. Πρωτ. Δ4δ/76359/18.10.2019 (ΑΔΑ: 93ΑΔ465ΧΘΞ-ΠΤ9) απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ στο ΒΟΛΟ (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος 93 , στοά Ηλία Καραπατή, ΒΟΛΟΣ).

Τα αυτά, στα οποία οι ψηφοφόροι κατανέμονται και ψηφίζουν κατά την αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους, είναι τα ακόλουθα:

1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΑΡΩΝ μέχρι και ΗΛΟΥΣΗ και όσων το επώνυμο γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες

2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΩΡΙΔΟΥ μέχρι και ΜΑΡΒΑΚΗ

3ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΜΑΡΓΑΖΑΣ μέχρι και ΠΡΙΤΤΑΣ

4ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΙΦΤΗ μέχρι και ΩΤΤΑ

Το ΤΕΕ καλεί όλα τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας να προσέλθουν στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αδικαιολόγητη παράλειψη της ασκήσεως του εκλογικού δικαιώματος που είναι και υποχρέωση, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ή το Διαβατήριο ή την Άδεια Οδήγησης.

Μέλη που δεν είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο της περιοχής που προσέρχονται να ψηφίσουν ή νέα Μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα και για το λόγο αυτό, δεν συμπεριλαμβάνονται στο Μητρώο Μελών, ψηφίζουν βάσει του Δελτίου Μέλους του ΤΕΕ και σε περίπτωση που δεν διαθέτουν Δελτίο Μέλους του ΤΕΕ ψηφίζουν (αφού διαπιστωθεί η ταυτότητά τους) και μόνον εφόσον βεβαιωθεί η ιδιότητά τους από το Τμήμα Μητρώου Μελών του ΤΕΕ.

Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση