Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκλογές Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Μαγνησίας
Εκλογές Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  Νομού Μαγνησίας

Εκλογές Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Μαγνησίας

 

 

Η Ένωση Πτυχιούχων ς Αγωγής Ν. (Ε.Π.Φ.Α.), προσκαλεί τα μέλη της στη ενική Συνέλευση – Εκλογές νέου Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:15  στα γραφεία του υμναστικού Συλλόγου Βόλου ( – Αχιλλοπούλου) στο Βόλο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι θα γίνουν στις 19:15 της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο ανεξαρτήτως αριθμού μελών με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διοικητικός .
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Ψήφιση πεπραγμένων.
  4. Προτάσεις μελών.
  5. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής ς για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.
  6. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Όσοι πτυχιούχοι ς Αγωγής ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epfamagnesias@gmail.com, ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ε.Π.Φ.Α. Τουλούδη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6977 925 302 ή με τον γενικό γραμματέα της Ε.Π.Φ.Α. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο τηλέφωνο 6973 827 415.

Υπογραμμίζεται η ανάγκη ουσιαστικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου, μέσα από τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής (μόνιμων – αναπληρωτών – αδιόριστων και συνταξιούχων), προκειμένου να κατατεθούν σκέψεις, προβληματισμοί και προτάσεις και να τεθούν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος, αναφορικά με τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την φυσική αγωγή, που τόσα χρόνια υπηρετούν σε συνεργασία και επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση