Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκδήλωση της Συσπείρωσης Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απόστολος Πλαγεράς»
Εκδήλωση της Συσπείρωσης Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απόστολος Πλαγεράς»

Εκδήλωση της Συσπείρωσης Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απόστολος Πλαγεράς»

 

 

Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποίησε η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ» τη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 σε γνωστό παραλιακό οικογενειακό του Αναύρου .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του ψηφοδελτίου των εκλογών που έδωσαν τη μάχη και πέτυχαν μια ευρεία νίκη που για μια ακόμη τριετία καθιστά την παράταξη  πρωτοπόρα στη προσπάθεια προάσπισης του δύσκολου έργου όλων των εργαζομένων στους Δήμους της .

Η συντονίστρια της παράταξης Θάλεια Στάχτου και ο προέδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ν. Μαγνησίας και μέλος της Συσπείρωσης Δημοτικών Υπαλλήλων Γιώργος Μαγιάκος ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες στο για τον νικηφόρο αγώνα που έδωσαν και ζήτησαν να είναι όλοι ενωμένοι γιατί στον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών αιτημάτων των εργαζομένων , δεν περισσεύει κανείς.

Στην εκδήλωση είχαν κληθεί και τίμησαν με την παρουσία τους η αδελφή του Αποστόλη Πλαγερά και ο άνδρας της (τα του δίνουν πανελλήνιες και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία) στους οποίους δόθηκε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του συντονιστικού οργάνου της παράταξης , ο πρώην πρόεδρος και εκ των ιδρυτών της παράταξης   Στάθης Νικηφόρος,  ενώ μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφυλάχθηκε στους πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες , Γιάννη Βαΐτση (καθαριότητα Δήμου Βόλου) , Κώστα Τσιούμαρη (Ζαγορά) και Γιώργο Παπαδήμο (μάγειρας στους παιδικούς σταθμούς) αφού το συντονιστικό όργανο της παράταξης , τους έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο ενώ στους   Μπάμπη Πακίρογλου και Αποστόλη Τζορβατζή που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν , θα τους αποδοθεί από μέλη της παράταξης.

Για το τέλος και μέσα σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση δόθηκε αναμνηστική πλακέτα , για να τη βάλει στο γραφείο του και να θυμάται πάντα , στον πρόεδρο  Γιώργο Μαγιάκο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π – ΟΤΑ , ο οποίος μέσω της ς , για οικογενειακούς λόγους , μετατίθεται σε Δήμο της Αθήνας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διάθεση ενώ εκ μέρους όλων διάχυτη ήταν η θέληση για δυνάμωση του αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων μέσω της παράταξης   και συνέχιση με ακόμη μεγαλύτερη .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση