Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκδήλωση σωματείων εργαζομένων για τα Χριστούγεννα
Εκδήλωση σωματείων εργαζομένων για τα Χριστούγεννα

Εκδήλωση σωματείων εργαζομένων για τα Χριστούγεννα

Τ μικρά πιδιά βρέθηκαν στο επίκεντρο, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τα εργατικά σωματεία του Βόλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», συνδικάτο Τύπου- Χάρτου, σωματείο εργαζομένων στη ΒΕΜΕΚΕΠ, σωματείο Καθαριστριών νομού Μαγνησίας, σύνδεσμος Εμπορούπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες μικρά , α και κορίτσια, συνοδεύομενα από τους γονείς κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΒ και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, φώναξαν, γέλασαν και πήραν και τα δώρα τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Κώστα Στεργίου προέδρου του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας Μ. Παπαρήγας που αφού καλωσόρισε τα μικρά και τους γονείς τους, τόνισε αυτή η αποτελεί μία ευχάριστη αναλαμπή μέσα στην σκληρή πραγματικότητα που ζουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας αυτή την περίοδο. Όμως η αλληλεγγύη αποτελεί το όπλο τους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών μαζί με τον καθημερινό τους αγώνα γι την βελτίωση της θέσης τους.

Στην εξέδρα στην συνέχεια στήθηκε η σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου Σκιών και παρουσιάσθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Ο Καραγκιόζης μυλωνάς και οι καλικάτζαροι» από τον γνωστό καλλιτέχνη του θεάτρου σκιών Παναγιώτη Φιλιππίδη.

Ακολούθως στην σκηνή ανέβηκαν και παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα οι μικροί χορευτές α και κορίτσια του του παιδικού τμήματος του Μικρασιατικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας « προσφύγων». Κέρδισαν τις καρδιές και το χειροκρότημα των συνομιλήκων τους.

Την σκυτάλη πήρε ακολούθως  η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής «Τραγουδάρα» και παρουσίασε μία μεγάλη ενότητα παραδοσιακών καλάντων, κερδίζοντας και αυτή το χειροκρότημα.

SONY DSC

Στην συνέχεια σε όλα τα μικρά παιδιά μοιράσθηκαν συμβολικά δώρα, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο πλούσιο μπουφέ απ' όπου πέρασαν όλα τα αγόρια και κορίτσια, ενώ δόθηκε και ένα ποτήρι κρασί στους μεγάλους που συνόδευσαν τα παιδιά σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Έτσι και φετινή Χριστουγεννιάτικη των σωματείων, όπως κάθε χρόνο έδωσε χαρά στα παιδιά , στους γονείς τους αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, γιατί όλοι τους την έχουν ανάγκη για μερικές ώρες χαράς και ψυχαγωγίας.

Έδωσε επίσης την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί οι εργαζόμενοι των σωματείων που διοργάνωσαν την εκδήλωση, να σφίξουν τα χέρια τους, να ευχηθούν ο ένας στον άλλο, να γνωριστούν καλύτερα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση