Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»
EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»

EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»

Απεργιακή Συγκέντρωση διοργανώνει το ΕΚΒ,στις 4 Φεβρουαρίου στις 10, 30 π.μ., στην , στο πλαίσιο της παννελήνιας απεργίας που έχει κηρύξει η και καλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ” Η «αριστερή» Κυβέρνηση επιμένει να ισοπεδώσει τα Ασφαλιστικά μας δικαιώματα με το Νομοσχέδιο έκτρωμα που φέρνει προς ψήφιση. Την ίδια ώρα το παιχνίδι τής δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς συνεχίζεται, με τους δανειστές να μην είναι ούτε τώρα ευχαριστημένοι και να ζητούν «και άλλο αίμα»!

Η απάντηση η δική μας είναι μία: ΑΓΩΝΑΣ. Και θα εκφραστεί με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, στις 4 Φεβρουαρίου (απεργιακή συγκέντρωση ΕΚΒ, στις 10.30 πμ, στην ), αλλά και με άλλες μορφές που, αν χρειασθεί, θα υπάρξουν και θα αποφασισθούν μετά, σε υλοποίηση και της απόφασης της Ολομέλειας της Διοίκησης του ΕΚΒ, που ήδη σας έχουμε κοινοποιήσει.

Τη φορά αυτή στον αγώνα μας δεν είμαστε μόνοι. Το Ασφαλιστικό έκτρωμα απειλώντας να ισοπεδώσει όχι μόνον τα δικά μας ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και πολλών άλλων Κλάδων και Επαγγελματικών Τάξεων, έχει «καταφέρει» να ξεσηκώσει, στο σύνολό της, την Ελληνική Κοινωνία!

Έτσι, μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, μαζί μας είναι και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι συμβολαιογράφοι, οι μηχανικοί, οι δημοσιογράφοι! Μαζί και με τους , που ήδη «ανάβουν» τις μηχανές τους, εξεγείρεται, πια, σύμπασα η Ελληνική Κοινωνία ενάντια σ’ αυτή την ασταμάτητη , την απαξίωση της μας, την υποθήκευση του μέλλοντός μας!

Ή τους σταματάμε και επαναδιεκδικούμε αυτά που μας έκλεψαν ή μοιρολατρικά και δειλιάζοντας, αποδεχόμαστε τη μοίρα μας.

Συνάδελφοι, δικαιολογίες του τύπου «μα …είμαστε στριμωγμένοι και δεν έχουμε περιθώρια γι απώλειες μεροκάματου» είναι μεν κατανοητές, αποφέρουν, όμως ζημιά και κόστος μεγαλύτερο αν πρυτανεύσουν και κάνουν να αποτύχει ο αγώνας μας! Αυτές οι αντιλήψεις είναι το «εξ ουρανού δώρο» που κάνουμε κάθε φορά προς τους εργοδότες και τους δανειστές «γύπες»! Το σκύψιμο του κεφαλιού, ο φόβος, το «πέταγμα του όπλου στο έδαφος» σημαίνει νίκη για τους εκβιαστές εργοδότες, νίκη και νέες αξιώσεις για τα «κοράκια» του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, της «αριστερής» πολιτικής της Κυβέρνησης!

Αν δεν βγούμε ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ στους δρόμους, αυτοί ΟΛΟΙ θα πουν πως …μας αρέσουν τα τους! Πως …είναι σωστά! Αυτό θέλουμε; Αυτό αξίζει στα σπίτια μας και στα παιδιά μας;

Συνάδελφοι, σας καλούμε από τώρα, χωρία καμιά καθυστέρηση, να ξεκινήσετε στους χώρους δουλειάς σας την οργανωτική προετοιμασία αυτής της Απεργίας. Τη φορά αυτή ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ στους δρόμους, ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά!!!

Σ’ αυτόν τον ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΘΑ…ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, όμως, ΑΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ –ΦΤΗΝΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση