Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»
EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»

EKB:«Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου»

Απεργική Συγκέντρωση διοργνώνει το ΕΚΒ,στις 4 Φεβρουαρίου στις 10, 30 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο της παννελήνιας ς που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και καλεί όλα τα να λάβουν μέρος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ” Η «αριστερή» Κυβέρνηση επιμένει να ισοπεδώσει τα Ασφαλιστικά μας δικαιώματα με το ομοσχέδιο έκτρωμα που φέρνει προς ψήφιση. Την ίδια ώρα το παιχνίδι τής δήθεν σκληρής ς με τους Θεσμούς συνεχίζεται, με τους δανειστές να μην είναι ούτε τώρα ευχαριστημένοι και να ζητούν «και άλλο αίμα»!

Η απάντηση η δική μας είναι μία: ΑΓΩΝΑΣ. Και θα εκφραστεί με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, στις 4 Φεβρουαρίου (απεργιακή συγκέντρωση ΕΚΒ, στις 10.30 πμ, στην Πλατεία Ελευθερίας), αλλά και με άλλες μορφές που, αν χρειασθεί, θα υπάρξουν και θα αποφασισθούν μετά, σε υλοποίηση και της απόφασης της Ολομέλειας της Διοίκησης του ΕΚΒ, που ήδη σας έχουμε κοινοποιήσει.

Τη φορά αυτή στον αγώνα μας δεν είμαστε μόνοι. Το Ασφαλιστικό έκτρωμα απειλώντας να ισοπεδώσει όχι μόνον τα δικά μας ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και πολλών άλλων Κλάδων και Επαγγελματικών Τάξεων, έχει «καταφέρει» να ξεσηκώσει, στο σύνολό της, την Ελληνική Κοινωνία!

Έτσι, μαζί με τους εργαζόμε του Ιδιωτικού Τομέα, μαζί μας είναι και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι , οι μηχανικοί, οι δημοσιογράφοι! Μαζί και με τους αγρότες, που ήδη «ανάβουν» τις μηχανές τους, εξεγείρεται, πια, σύμπασα η Ελληνική Κοινωνία ενάντια σ' αυτή την ασταμάτητη ληστεία, την απαξίωση της ζωή μας, την υποθήκευση του μέλλοντός μας!

Ή τους σταματάμε και επαναδιεκδικούμε αυτά που μας έκλεψαν ή μοιρολατρικά και δειλιάζοντας, αποδεχόμαστε τη μοίρα μας.

Συνάδελφοι, δικαιολογίες του τύπου «μα …είμαστε στριμωγμένοι και δεν έχουμε περιθώρια γι απώλειες μεροκάματου» είναι μεν κατανοητές, αποφέρουν, όμως ζημιά και κόστος μεγαλύτερο αν πρυτανεύσουν και κάνουν να αποτύχει ο αγώνας μας! Αυτές οι αντιλήψεις είναι το «εξ ουρανού δώρο» που κάνουμε κάθε φορά προς τους εργοδότες και τους δανειστές «γύπες»! Το σκύψιμο του κεφαλιού, ο φόβος, το «πέταγμα του όπλου στο έδαφος» σημαίνει νίκη για τους εκ εργοδότες, νίκη και νέες αξιώσεις για τα «κοράκια» του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, δικαίωση της «αριστερής» πολιτικής της Κυβέρνησης!

Αν δεν βγούμε ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ στους δρόμους, αυτοί ΟΛΟΙ θα πουν πως …μας αρέσουν τα μέτρα τους! Πως …είναι σωστά! Αυτό θέλουμε; Αυτό αξίζει στα σπίτια μας και στα παιδιά μας;

Συνάδελφοι, σας καλούμε από τώρα, χωρία καμιά καθυστέρηση, να ξεκινήσετε στους χώρους δουλειάς σας την οργανωτική προετοιμασία αυτής της Απεργίας. Τη φορά αυτή ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ στους δρόμους, ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά!!!

Σ' αυτόν τον ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΘΑ…ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, όμως, ΑΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ –ΦΤΗΝΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΡΑ”.

"Αλιεύοντας" την είδηση