Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / EKB:Όλοι στην 24ωρη Γενική Απεργία, στις 28 Νοεμβρίου
EKB:Όλοι στην 24ωρη Γενική Απεργία, στις 28 Νοεμβρίου

EKB:Όλοι στην 24ωρη Γενική Απεργία, στις 28 Νοεμβρίου

Με αιχμή του δόρατος την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 , ο αγώνας μας για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- στα λόγια μόνο αποκηρύσσει, συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής  να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 28 Νοεμβρίου και στην Απεργιακή , που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, στις 10 το πρωί.

Τα ημίμετρα του κ. και της κας Αχτσιόγλου δεν μας πείθουν. Αποτυπώνουν την πραγματική θέληση της Κυβέρνησης να κάνει, με θεσμικά «τερτίπια» τα χατίρια των δανειστών και των Βιομήχανων, βαφτίζοντας το «ψάρι» »!

Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Την καλούμε, να αποδείξει τα …φιλεργατικά της αισθήματα, με πολιτικές ουσίας, που θα σταματήσουν την φτωχοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας και όχι με νέες νομοθετικές αλχημείες.

Ο προϋπολογισμός φτώχειας και νέων δυσβάσταχτων φόρων, που κατατέθηκε για ψήφιση, παρά την προσπάθεια να εμφανισθεί ως ο δήθεν πρώτος «μεταμνημονιακός» προϋπολογισμός, έχει από την αρχή ως το τέλος του τα χαρακτηριστικά που έχουν υπαγορεύσει στην του κ. οι δανειστές.

Είναι προϋπολογισμός κοινωνικής ανισότητας, αφού διατηρεί όλα τα επιβληθέντα μνημονιακά αντικοινωνικά μέτρα (, αρπαγή των σπιτιών, ισοπέδωση της Κοινωνικής Ασφάλισης), εν μέσω επικοινωνιακών «τρυκ» και ακατάσχετης παροχολογίας, για «μη περικοπή των συντάξεων» και για «χιλιάδες νέες »!

Σε όλα αυτά,  η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους, με αγώνα.

Όλοι στην 24ωρη Γενική Απεργία της 28ης Νοεμβρίου και στην απεργιακή , στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση