Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εκ νέου πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας η Θάλεια Στάχτου
Εκ νέου πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας η Θάλεια Στάχτου

Εκ νέου πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας η Θάλεια Στάχτου

Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαγνησίας  επανεξελέγη  η Θάλεια Στάχτου, κατά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου έχει ως  εξής:
Στάχτου Θάλεια :Πρόεδρος
Μαγιάκος ιώργος :ραμματέας
Αίγλη Καραμανλή: Ταμίας
Τζουρβατζής Αποστόλης: Α Αντιπρόεδρος
Μπιντάκας Γιώργος: Αναπληρωτής Γραμματέας
Μπιρμπίλης Κώστας : Αναπληρωτής Ταμίας

Η παράταξη της ΔΑΣ δεν παρουσιάστηκε στη συγκρότηση παρόλο που ειδοποιήθηκε με γραπτό την Κυριακή 1-3-2018, αναφέρει η πλειοψηφία του Συλλόγου.

Σε ανακοίνωση του ενιαίου ψηφοδελτίου δημοτικών υπαλλήλων Μαγνησίας «Απ. Πλαγεράς, το πρώτο των εκλογών είναι η μαζικότητα και η ενότητα. Μαζική συμμετοχή αναγνώρισης του δικού τους σωματείου και ενότητα στην αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων, παρά τις διαφορετικές γνώμες, δυναμώνοντας, όχι διασπώντας, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους.

«Το δεύτερο, σεβόμαστε απολύτως το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας των μελών μας, που προέκυψε μέσα από άψογες, αδιάβλητες, δημοκρατικές διαδικασίες. Είχαμε οριακές αλλά σαφείς πλειοψηφίες και στις τρεις κάλπες – Σύλλογος, , Ομοσπονδία- για την παράταξή μας από 2 έως και 15 ψήφους μπροστά σε κάθε περίπτωση. Αυτό δίνει, για πρώτη φορά, δυνατότητα στην παράταξή μας να διοικήσει απερίσπαστη, καθώς έχει πλέον 6 από τις 11 έδρες του Συμβουλίου, 7 από τους 13 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και 22 από τους 43 αντιπροσώπους στην », τονίζεται στην ανακοίνωση ενώ το τρίτο μήνυμα είναι ότι συγκροτήθηκε.το Διοικητικό Συμβούλιο με βάση το νόμιμο αποτέλεσμα των εκλογών.

«Είναι, προφανώς, δικαίωμα θεμιτό του καθενός, αν θέλει, να τις προσβάλλει. Θα μπορούσε να ήταν δυσμενές στα πλαίσια της ς και για μας, δεν θα το αμφισβητούσαμε. «Σηκώνουμε τα μανίκια», άμεσα ξεκινάμε, συνεχίζουμε το έργο μας, κανείς δεν περισσεύει», αναφέρει η παράταξη «Απ. Πλαγεράς», που απευθύνει δημόσιο κάλεσμα στους εκλεγμέ συναδέλφους της μειοψηφίας να βάλουν στην άκρη ενέργειες που κάνουν ζημιά στο Σύλλογο και να ασχοληθούν μαζί μας για την αναβάθμισή του.

«Είναι λυπηρό που σε δύσκολη στιγμή για όλους του εργαζόμε επιλέγουν τις καταγγελίες, απαξιώνουν το σύλλογο, απουσιάζουν τους από τις ευθύνες τους και καλλιεργούν τον καθημερινό διχασμό. Ας επιδιώξουμε όλοι την συνεννόηση και την αναζήτηση κοινών σημείων. Εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε επαγγελματίες συνδικαλιστές, ούτε παράγοντες. Αγωνιστές ήμασταν και είμαστε, με θυσίες προσωπικές , αγώνες για τους συναδέλφους, μεράκι γι' αυτό που κάνουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τέλος η παράταξη ευχαριστεί για την ψήφο και επισημαίνει ότι ενίσχυσε τη δύναμή της την τα τελευταία χρόνια από το 21% στο 42% και τώρα στο 50,1%.

"Αλιεύοντας" την είδηση