Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / «Έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα ο δημοσιογράφος Βασίλης Δανός
«Έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα ο δημοσιογράφος Βασίλης Δανός

«Έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα ο δημοσιογράφος Βασίλης Δανός

«Έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα ο δημοσιογράφος Βασίλης Δανός.Ο Βασίλης Δανός γεννήθηκε το 1940 στο Βόλο. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή απ’ όπου και αποφοίτησε.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την «Θεσσαλία» του το 1958.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου ασχολήθηκε με το οικονομικό ρεπορτάζ και εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθηναϊκή», «Εξπρές», «Ελεύθερος Κόσμος», στο «Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη», στις «24 Ώρες» και τέλος στην «Καθημερινή» απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Υπήρξε, επίσης, συνεργάτης πολλών περιοδικών, όπως «Βιοφαρμακευτική», «Δελτίο ΕΒΕΑ», «Εμπιστευτικό Γράμμα», «Κατασκευαστής» ενώ επιμελήθηκε πολλών κλαδικών και επιχειρησιακών εντύπων.

Ο Βασίλης Δανός υπήρξε ένα ακάματος εργάτης του Τύπου. Σοβαρός, ήπιος και συναδελφικός διέγραψε μια επαγγελματική πορεία, η οποία ήταν απόλυτα πετυχημένη, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα και αντεγκλήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά τους οικείους του και κυρίως τα τρία του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, που εργάστηκε με ήθος και αυταπάρνηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λήγει τον Δεκέμβριο του '21 η σύσταση των #ΕΠΕ #ΕΠΕ - https://t.co/Uppz3VEus4 -

  • Συνελήφθη στη Ν. Δημητριάδα με δύο δενδρύλλια κάνναβης #δενδρύλλιακάνναβης - https://t.co/Jg5W5svSAL -

  • Διέρρηξαν σπίτι, χωρίς λεία, στο Διμήνι #διάρρηξη - https://t.co/fBvsKhbPmn -

"Αλιεύοντας" την είδηση