Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης
Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης

Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης

“Κάποιος, επιτέλους, πρέπει ν «ξυπνήσει» π' τον βαρύ της πολιτικό λήθαργο αυτήν την Κυβέρνηση. Και να της τονίσει ότι στο Βόλο και τη Μαγνησία δεν κατοικούν Κροίσοι, ενεχόμενοι στο …σκάνδαλο “”, αλλά χιλιάδες , των αλλεπάλληλων Μνημονιακών «ανδραγαθημάτων» ΟΛΩΝ εκείνων που άσκησαν τις μέχρι τ …αναπτυξιακές τους πολιτικές!”

Τα παραπάνω τονίζει η διοίκηση του Εργατικου Κέντρου Βόλου, προσθέτοντας ότι “Αυτή, η Κυβέρνηση τους ξεπέρασε! Αν δεν τους «δικαίωσε», κιόλας, βασίζοντας στα ιδικά τους παλιά στοιχεία για την » (του 2011), τον αποκλεισμό του Νομού από τα Μακροχρόνιας Ανεργίας!
Τι σημαίνει αυτό, για τον τόπο; Ότι κατά την οπτική αυτής της Κυβέρνησης, η Μαγνησία αποτελεί έναν οιονεί …αναπτυξιακό Παράδεισο, ώστε να μην χρειάζεται …περιττά ανοιχτά (KONTI, COCA-COLA, IMANTA, κλπ, κλπ), κανένα Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης, καμιά Προνοιακή μέριμνα, καμιά Αναπτυξιακή Πολιτική!

Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να επηρεάζει την …οξύτητα της όρασης των πολιτικών η διαφορετική κομματική θέση τους, σίγουρα, πάντως, αλλιώς «βλέπουν» την «φτώχεια» και την «απόγνωση» οι οικογενειάρχες , οι άνθρωποι, δηλαδή, που είχαν εναποθέσει σ' εκείνους και στις (εκάστοτε) προεκλογικές υποσχέσεις τους τις ύστατες ελπίδες τους για να επιζήσουν!

Καλές οι όψιμες «δυσφορίες» και οι «εκκλήσεις» για «να αναθεωρηθεί» το Κυβερνητικό «λάθος», αλλά, που να πάρει, αυτά έπρεπε να είχαν προνοήσει οι «διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά τους», από τα πριν και να τα είχαν επισημάνει με πραγματικά στοιχεία στο Επιτελείο του κ. Κατρούγκαλου, ώστε να είχε αποφευχθεί το νέο αυτό μνημονιακό έγκλημα στον τόπο τους!

Οι «γκάφες», ενίοτε, συγχωρούνται! Όχι, όμως, όταν γίνονται από πολιτικούς που αμείβονται κάπως …ακριβούτσικα, ακριβώς για να μην έχουν το «θολωμένο μυαλό» των πενήτων και να τις αποφεύγουν!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση