Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης
Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης

Αιχμές ΕΚΒ κατά κυβέρνησης

“Κάποιος, επιτέλους, πρέπει να «ξυπνήσει» απ’ τον βαρύ της πολιτικό λήθαργο αυτήν την Κυβέρνηση. Και να της τονίσει ότι στο Βόλο και τη Μαγνησία δεν κατοικούν Κροίσοι, ενεχόμενοι στο …σκάνδαλο “Panama Papers”, αλλά χιλιάδες άνεργοι, των αλλεπάλληλων Μνημονιακών «ανδραγαθημάτων» ΟΛΩΝ εκείνων που άσκησαν τις μέχρι τώρα …αναπτυξιακές τους πολιτικές!”

Τα παραπάνω τονίζει η του Εργατικου Κέντρου Βόλου, προσθέτοντας ότι “Αυτή, η Κυβέρνηση τους ξεπέρασε! Αν δεν τους «δικαίωσε», κιόλας, βασίζοντας στα ιδικά τους παλιά στοιχεία για την ανεργία» (του 2011), τον αποκλεισμό του Νομού από τα Μακροχρόνιας Ανεργίας!
Τι σημαίνει αυτό, για τον τόπο; Ότι κατά την οπτική αυτής της Κυβέρνησης, η Μαγνησία αποτελεί έναν οιονεί …αναπτυξιακό Παράδεισο, ώστε να μην χρειάζεται …περιττά ανοιχτά εργοστάσια (KONTI, COCA-COLA, IMANTA, κλπ, κλπ), κανένα Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης, καμιά Προνοιακή μέριμνα, καμιά Αναπτυξιακή Πολιτική!

Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να επηρεάζει την …οξύτητα της όρασης των πολιτικών η διαφορετική κομματική θέση τους, σίγουρα, πάντως, αλλιώς «βλέπουν» την «φτώχεια» και την «απόγνωση» οι οικογενειάρχες άνεργοι, οι άνθρωποι, δηλαδή, που είχαν εναποθέσει σ’ εκείνους και στις (εκάστοτε) προεκλογικές υποσχέσεις τους τις ύστατες ελπίδες τους για να επιζήσουν!

Καλές οι όψιμες «δυσφορίες» και οι «εκκλήσεις» για «να αναθεωρηθεί» το Κυβερνητικό «λάθος», αλλά, που να πάρει, αυτά έπρεπε να είχαν προνοήσει οι «διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά τους», από τα πριν και να τα είχαν επισημάνει με πραγματικά στοιχεία στο Επιτελείο του κ. Κατρούγκαλου, ώστε να είχε αποφευχθεί το νέο αυτό μνημονιακό έγκλημα στον τόπο τους!

Οι «γκάφες», ενίοτε, συγχωρούνται! Όχι, όμως, όταν γίνονται από πολιτικούς που αμείβονται κάπως …ακριβούτσικα, ακριβώς για να μην έχουν το «θολωμένο μυαλό» των πενήτων και να τις αποφεύγουν!”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση