Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου
Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Ομαδικό Εργαστήριο για Ανυς πραγματοπιείται στην Αργαλαστή, την Τρίτη 9/07/2019.Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΕ , σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου οτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεταιότι όλες οι υπηρεσίες και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται προς τους και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου: Αργαλαστή (πλησίον ΚΕΕ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδια πρόσωπα ς: Βαλσάμη Μαρκέλλα, Τσουράπα Ελένη.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ : Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr ,thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση