Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου
Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Ομαδικό Εργαστήριο για Ανέργους πραγματοπιείται στην , την Τρίτη 9/07/2019.Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σε συν με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεταιότι όλες οι και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται ν προς τους πολίτες και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου: (πλησίον ΚΕΓΕ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδια πρόσωπα ς: Βαλσάμη , Τσουράπα Ελένη.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr ,thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα ς: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση