Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου
Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Ομδικό Εργστήριο για Ανέργους πραγματοπιείται στην Αργαλαστή, την Τρίτη 9/07/2019.Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ , σε συνεργασία με το του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεταιότι όλες οι και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται ν προς τους πολίτες και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου: Αργαλαστή (πλησίον ΚΕΓΕ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδια πρόσωπα ς: Βαλσάμη , Τσουράπα Ελένη.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr ,thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα ς: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

"Αλιεύοντας" την είδηση