Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου
Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Ομαδικό Εργαστήριο για Ανέργους πραγματοπιείται στην Αργαλαστή, την Τρίτη 9/07/2019.Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο ς και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σε με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεταιότι όλες οι υπηρεσίες και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται ν προς τους και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου: Αργαλαστή (πλησίον Κ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδια πρόσωπα επις: Βαλσάμη Μαρκέλλα, Τσουράπα Ελένη.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr ,thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επις: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση