Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου
Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Δράση απασχόλησης στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου

Ομαδικό Εργαστήριο για Ανέργους πραγματοπιείται στην Αργαλαστή, την Τρίτη 9/07/2019.Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεταιότι όλες οι υπηρεσίες και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται προς τους πολίτες και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου: Αργαλαστή (πλησίον ΚΕΓΕ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Βαλσάμη Μαρκέλλα, Τσουράπα Ελένη.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr ,thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση